REDRAGON KLAVYE ALINIR MI?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
K631 Pro Wireless aldıydım amazondan, wireless'i takılıp takılıp duruyordu. Kabloluda gayet memnundum. Wireless olmadığı için bir sorun çıkaracağını sanmıyorum.

K631 Pro Wireless aldıydım amazondan, wireless'i takılıp takılıp duruyordu. Kabloluda gayet memnundum. Wireless olmadığı için bir sorun çıkaracağını sanmıyorum.
aklıma gelen o ilk soru, konu neden yanlış yerde 😒

İncehesap gaming gecesine redragon red switch klavye geliyomus fiyati gayet guzel sizce alinir f/p mi yoksa alınmaz mi bilmedigim marka oldugundan dolayi soruyorum
link: https://www.incehesap.com/redragon-k617-fizz-rgb-red-switch-kablolu-klavye-fiyati-65429/
Benzer modelini kullanıyorum gayet iyi sadece yay sesi var çok sessiz ortamda kulaklık yokken duyuluyor onun haricinde fiyat performans malzeme kalitesi fena değil bende baya araştırmıştım bütçeme en uygun o klavyeydi

ank konuyu yanlış yere açıp bide sohbet ediyor bi özür dile ilk sonra güt doğru yere aç konuyu

Kanka incehesaptaki urun hakkinda bi fikrim yok ama bende k630 var oda sağlam ve her turlu isik modu vardı ama bunda nasildir bilemem.
Ama markaya guvenebilirsin.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri