yay sesi. dandik switchlerin hepsinde varArkadaşlar gördüğünüz gibi iğrenç bir metal sesi geliyor, bu bir sorun mu? Bugün geldi ürün daha.
Model: redragon k568
knk seninkinde kulak delecek kadar yay sesi var yine olur ama bu kadar olcağını sanmıyorum tabi şans işi 2 kat daha fazla çıkarsa bana sövme .dYani ben bunu iade etsem veya benzer seviye ürün alsam yine mi aynısı olur?
Boşu boşuna beklemiş olur bence değişim vs yaparsaknk seninkinde kulak delecek kadar yay sesi var yine olur ama bu kadar olcağını sanmıyorum tabi şans işi 2 kat daha fazla çıkarsa bana sövme .d
B640 dada vsr benim aşırı rahatsız ediciArkadaşlar gördüğünüz gibi iğrenç bir metal sesi geliyor, bu bir sorun mu? Bugün geldi ürün daha.
Model: redragon k568
garantiye girmezB640 dada vsr benim aşırı rahatsız edici
Mesaj otomatik birleştirildi:
Garanti kapsamına giriyorum 5-6 ay oldu yatağımın altında saklıyorum bı ara koydum kutuya sonra çıkardım yay sesi yapmaya başladı
onuda alsaydın büyük ihtimal aynı sorunu yaşıcaktın ucuz klavyelerin genel sorunu bu malesefBende de sizinki ile aynı model var. Maalesef yay çınlaması bende de mevcut. Gamepower alacaktım. Herkes kronik sorunlu dediği için Redragon tercih etmiştim.
Hocam mizar mz60 yellow switchde bu yok ancak yavaş basarak yakınlaşınca yay sesi geliyor bir sorun olur mu ?garantiye girmez
Mesaj otomatik birleştirildi:
onuda alsaydın büyük ihtimal aynı sorunu yaşıcaktın ucuz klavyelerin genel sorunu bu malesef
olmaz ayrıca yay sesi olduğuna emin misinHocam mizar mz60 yellow switchde bu yok ancak yavaş basarak yakınlaşınca yay sesi geliyor bir sorun olur mu ?