Neler Yeni

Redragon klavyelerdeki switchlerde sorun var mıdır? ve Klavye önerisi

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
862
İsim
Doğukan
Bütçe
600
Daha önce motospeed ck108 mekanik klavye kullandım outemu blue switch vardı. Bir süre sonra tuşlar basmamaya başladı netteki yorumları okuduğumda birçok kişide bu sorun varmış. Bu zamana kadar açılan konularda gördüğüm kadarıyla aranızda Redragon marka blue switchli mekanik klavye kullananlar var. Switchleri sanırım Motospeed ile aynı Kumara modeli için outemu yazıyor fakat Dark Avenger modeli için Gamegarajın sitesinde Infrared Micro yazıyor.
-Asıl sorum şu klavyede basmama gibi sorun yaşadınız mı?
-Bu tarz önerebileceğiniz numpadsiz membran ya da mekanik klavye var mı? Red ya da Brown switch olursa çok iyi olur yoksa Blue da işimi görür. (Bütçem kesin değil max 500-600 düşünüyorum.)
Infrared Micro Switch;
1610649805409.png

Teşekkürler.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
Daha önce motospeed ck108 mekanik klavye kullandım outemu blue switch vardı. Bir süre sonra tuşlar basmamaya başladı netteki yorumları okuduğumda birçok kişide bu sorun varmış. Bu zamana kadar açılan konularda gördüğüm kadarıyla aranızda Redragon marka blue switchli mekanik klavye kullananlar var. Switchleri sanırım Motospeed ile aynı Kumara modeli için outemu yazıyor fakat Dark Avenger modeli için Gamegarajın sitesinde Infrared Micro yazıyor.
-Asıl sorum şu klavyede basmama gibi sorun yaşadınız mı?
-Bu tarz önerebileceğiniz numpadsiz membran ya da mekanik klavye var mı? Red ya da Brown switch olursa çok iyi olur yoksa Blue da işimi görür. (Bütçem kesin değil max 500-600 düşünüyorum.)
Infrared Micro Switch;
Alıntıyı görüntüle

Teşekkürler.
Bende motospeed ck104 vardı. 2 hafta önce sattım yaklaşık 3 ,4 sene kullandım. Herhangi bi sorunu yoktu.

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş
500-600TL önemli bir bütçe. Ben bu fiyatlarda biraz indirim kovalayarak sağlam markalara yönelmenizi tavsiye ederim. https://www.incehesap.com/aoc-gk500-red-switch-rgb-mekanik-kablolu-gaming-klavye-fiyati-47140/
Bu klavyeyi öven bir çok yabancı kaynaklı yazılar okudum. Bütçem erişseydi bende bunu alacaktım. Öneririm. Onun dışında Redragon markasına gelecek olursak, marka gayet kaliteli. Bu tarz abzürt problemler yaşayan kullanıcılar yok ki bu Redragon markası Amerika'nın Rampage'i gibi diyebiliriz. Uygun fiyatta tercih ettikleri bir marka. Dilediğiniz gibi tercih edebilirsiniz Redragon üzerinde. Redragon K552'ye bakabilirsiniz. Kendisi numpadsiz ve red switch. https://www.qp.com.tr/redragon-k552-kumara-red-switch-tkl-rainbow-turkce-q-oyuncu-klavyesi

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
862
İsim
Doğukan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
500-600TL önemli bir bütçe. Ben bu fiyatlarda biraz indirim kovalayarak sağlam markalara yönelmenizi tavsiye ederim. https://www.incehesap.com/aoc-gk500-red-switch-RGB-mekanik-kablolu-gaming-klavye-fiyati-47140/
Bu klavyeyi öven bir çok yabancı kaynaklı yazılar okudum. Bütçem erişseydi bende bunu alacaktım. Öneririm. Onun dışında Redragon markasına gelecek olursak, marka gayet kaliteli. Bu tarz abzürt problemler yaşayan kullanıcılar yok ki bu Redragon markası Amerika'nın Rampage'i gibi diyebiliriz. Uygun fiyatta tercih ettikleri bir marka. Dilediğiniz gibi tercih edebilirsiniz Redragon üzerinde. Redragon K552'ye bakabilirsiniz. Kendisi numpadsiz ve red switch. https://www.qp.com.tr/redragon-k552-kumara-red-switch-tkl-rainbow-turkce-q-oyuncu-klavyesi
Bir yandan kulaklığa da ihtiyacım var telefon kulaklığı ile idare etmeye çalışıyorum redragon uygun geldiği için bir sorayım dedim. Gidip 500-600'e klavye alırsam kulaklığı uzun bir süre alamam :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,550
Üyeler
161,087
Son üye
vergi ver köle
Top Bottom