aydin.
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Teşekkürler, o zaman HepsiBurada üzerindeki model Rainbow.
Teşekkürler, o zaman HepsiBurada üzerindeki model Rainbow.
siz rgb olduguna nasıl bu kadar eminsizin ki hocamSendeki Rainbow mu?
Ve elindeki model ne tam olarak
aynı ürünü kullanıyorum hepsiburada dan aldım ve elimdeki rainbow olan satıcıları farklı galiba benimki elmacık diye bir satıcı
Elindeki ürün Rainbow ise RGB olanı almak daha mantıklı geldi
önerirmisin
Youtube'da ki modeller full RGB.siz rgb olduguna nasıl bu kadar eminsizin ki hocam
Işık için alıyorsan RGB olan modeli al.Elindeki ürün Rainbow ise RGB olanı almak daha mantıklı geldi
yani sana kalmış ben pek ilgilenmiyorum işte ışıklı mışıklı olsundur felan daha ucuz oldugu için rainbow aldımElindeki ürün Rainbow ise RGB olanı almak daha mantıklı geldi
evdeki tüm telefonlardan yaptım kampanya hakkım bitti🔥İndirim - !Hepsiburada'da 50TL İndirim Kampanyası!
Arkadaşlar Hepsiburada üzerinde bir kampanya mevcut ve bunu sizinle paylaşmak istedim İlk siparişe özel 250TL ve üzeri siparişte 50TL indirim uygulanıyor. Kampanya mobil uygulamaya özel. Sadece gerekenler daha önce alışveriş yapılmamış bir telefon numarası ve bir hesap. Kampanya ilk alışverişe...forum.donanimarsivi.comMesaj otomatik birleştirildi:
Youtube'da ki modeller full RGB.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Işık için alıyorsan RGB olan modeli al.
30tl daha verip RGB almak bence uzun vadede daha iyiyani sana kalmış ben pek ilgilenmiyorum işte ışıklı mışıklı olsundur felan daha ucuz oldugu için rainbow aldım
size kalmış hocam30tl daha verip RGB almak bence uzun vadede daha iyi
Uzun vade de RGB?30tl daha verip RGB almak bence uzun vadede daha iyi
İstediğin tarzda renk atması var,diğer türlü sabit rainbow aydınlatmalı ?Uzun vade de RGB?
Rainbow‘da renkler hep aynıdır sadece modlar vardır. RGB’de ya yazılım ya da direkt olarak klavyedeki modlar aracılığıyla her tuşun rengi değişebilir. Her RGB yazan klavye RGB olmayabilir bazen satıcı dolandırıcılık yapıyor veya bilmiyor olabilir. Alanların yorumları ve satıcıya soracağını sorular belirleyici olur.Evet rgb daha avantajlı diye biliyorum
Uzun vade de ne etki edecek o önemli?İstediğin tarzda renk atması var,diğer türlü sabit rainbow aydınlatmalı ?
Seni uzun vadede Rainbow aydınlatmalı mı daha çok tatmin eder RGB olan model mi ? Sanki RGB olan uzun vadede klavyele daha çok içli dışlı olmanı sağlar ve göze daha güzel gelir he ? Kişiselleştirme imkanları sunuyor sanaUzun vade de ne etki edecek o önemli?
Dayanıklılığa mı, içindeki swithclerin daha uzun ömürlü olmasına mı neye?