Neler Yeni

Redragon Klavyeye Keycaps Takılır mı ?

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
595
İsim
Ahmet
arkadaşlar merhaba redragon k568r dark avenger klavyem var red switch, ben bu klavyenin keycapslerini değiştirmek istiyorum değiştirebilir miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar kimse bilmiyor mu herkes alıp takıyor bende yapabilir miyimm?

@Gurkanpiro @Kürşat Arslan @Mithril

Gurkanpiro

80+ Platinum
bende temudan alınma magegee keycaps var onda bütün shiftler ve büyük enter var uyumlu olup olmamasına bakacaksın

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
595
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
595
İsim
Ahmet

wosvos72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Hasan Barış Şaşmaz
Keycapslar'de profiller var OEM,SA,Cherry gibi fotoğraftan anladığım kadarıyla klavyenizde ki OEM profil bu profillerin tek farkı tuş yükseklikleri ve eğimleri tüm tuşlar olan setlerden alırsanız her türlü tuş çıkıyor. size büyük enter lazım mesela örnek olarak pudding keycaps takımı alırsanız temu dan vs setlerde tuş sayısı vs yazar. Ben aliexpressten almıştım zamanında pudding bir takım ve her tuş çıktı içinden.

örnek olarak tuş takımları ve eğimleri klavyenizi esc başta olacak şekilde yan bir şekilde konumlandırın ve en çok neye benzediğini anlayın farklı bir takım alırsanız uyumda sıkıntı olmaz büyük ihtimalle diye düşünüyorum fakat yine de iyice araştırın yorumlara bakın ama eğim farklılıkları olacaktır.
1739991551737.png

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
595
İsim
Ahmet
Keycapslar'de profiller var OEM,SA,Cherry gibi fotoğraftan anladığım kadarıyla klavyenizde ki OEM profil bu profillerin tek farkı tuş yükseklikleri ve eğimleri tüm tuşlar olan setlerden alırsanız her türlü tuş çıkıyor. size büyük enter lazım mesela örnek olarak pudding keycaps takımı alırsanız temu dan vs setlerde tuş sayısı vs yazar. Ben aliexpressten almıştım zamanında pudding bir takım ve her tuş çıktı içinden.

örnek olarak tuş takımları ve eğimleri klavyenizi esc başta olacak şekilde yan bir şekilde konumlandırın ve en çok neye benzediğini anlayın farklı bir takım alırsanız uyumda sıkıntı olmaz büyük ihtimalle diye düşünüyorum fakat yine de iyice araştırın yorumlara bakın ama eğim farklılıkları olacaktır.Alıntıyı görüntüle
anladım hocam çok teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,609
Üyeler
169,313
Son üye
skayres
Top Bottom