Neler Yeni

Yardım Redragon kumara ile ilgili yardım

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
Arkadşalar ne zaman klavye sorsam hemen bana redragon kumara al diyorsunuz ama biraz alanların yorumlarına baktım ve kronik sıkıntılı diyenler var forum da da bir arkadaş ben aldıkdan 5 gün sonra w tuşu bozuldu iade ettim yazmış sizce redragon kumarayı almalımıyım yoksa başka 104 tuşlu Red switch klavye mi alayım

Emocan2214

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Emre
Arkadşalar ne zaman klavye sorsam hemen bana redragon kumara al diyorsunuz ama biraz alanların yorumlarına baktım ve kronik sıkıntılı diyenler var forum da da bir arkadaş ben aldıkdan 5 gün sonra w tuşu bozuldu iade ettim yazmış sizce redragon kumarayı almalımıyım yoksa başka 104 tuşlu Red switch klavye mi alayım
Hocam kendisi çok önerilen bir klavye sizin de dediğiniz gibi hiç sorun yaşamayan da var sorun yaşayan da.Açıkçası teknoloji biraz şans işi eğer çoğunluk sıkıntılı diyorsa almayın.(Benim de sorunlu denilen bir ürünüm vardı ama o sorunu hiç yaşamadım)

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kendisi çok önerilen bir klavye sizin de dediğiniz gibi hiç sorun yaşamayan da var sorun yaşayan da.Açıkçası teknoloji biraz şans işi eğer çoğunluk sıkıntılı diyorsa almayın.(Benim de sorunlu denilen bir ürünüm vardı ama o sorunu hiç yaşamadım)
Sanırım coğu kişi beğeniyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gamepower ogre mi reis senin klavye

Emocan2214

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Emre
Yani o zaman isterseniz alabilirsiniz ama yine de ne olur ne olmaz öğlen konuyu yükseltin başkaları da baksın

Gamepower ogre mi reis senin klavye
Yok hocam o değil Monster Pusat K3 Pro benim klavye ama hiçbir sorun yaşamadım

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Redragon'un sıkıntısı yok

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani o zaman isterseniz alabilirsiniz ama yine de ne olur ne olmaz öğlen konuyu yükseltin başkaları da baksın

Yok hocam o değil Monster Pusat K3 Pro benim klavye ama hiçbir sorun yaşamadım
Knk senin güzel olduğunu bildiğin maks 500 tl olacak şekilde 104 tuşlu klavye varmıdır blue switch olmasın yeter diğer bütün switchler olur

Redragon'un sıkıntısı yok
Biraz araştırdım da reis beğenmeyen de var

Knk senin güzel olduğunu bildiğin maks 500 TL olacak şekilde 104 tuşlu klavye varmıdır blue switch olmasın yeter diğer bütün switchler olur

Forum da bile var hatta eski konulara bakarken gördüm

Emocan2214

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Emre
Knk senin güzel olduğunu bildiğin maks 500 TL olacak şekilde 104 tuşlu klavye varmıdır blue switch olmasın yeter diğer bütün switchler olur

Tamam hemen bakayım yeni bir klavye

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim

Emocan2214

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Emre

Forum da bile var hatta eski konulara bakarken gördüm
AOC GK500 indirime girerse alınabilir

Top Bottom