Neler Yeni

Redragon VARA korkunç yay sesi!

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,877
İsim
Eren Yeager
Hocam benim monster pusat k3 pro da aynı şekilde daha beter hatta ben bittim o zaman 😁

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Redragon Vara ucuz çin işi modellerden biri olup parasını haketmeyen bir model kullanıcıya sunduğu hiçbir ek ayrıcalık yok. İade edip markaya değil modele göre klavye almanı oneririm

T.P.G.

80+ Titanium
Redragon Vara ucuz çin işi modellerden biri olup parasını haketmeyen bir model kullanıcıya sunduğu hiçbir ek ayrıcalık yok. İade edip markaya değil modele göre klavye almanı oneririm
İade etme şansım yok. Satıp ya üst seviye Razer bir klavye alacağım ya da membran alacağım.

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Bende Dark Avenger kullanıyorum yay sesi elbette var fakat bu kadar çok değil senden daha önce aldığım halde klavyeyi.
Ben lube tarzı bir şey yaptım yay sesi çok çok azaldı onu yapabilirsin.

T.P.G.

80+ Titanium
Bende Dark Avenger kullanıyorum yay sesi elbette var fakat bu kadar çok değil senden daha önce aldığım halde klavyeyi.
Ben lube tarzı bir şey yaptım yay sesi çok çok azaldı onu yapabilirsin.
Hiiç uğraşamam, direkt satacağım bunu.

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ucuz mekanik klavye alan biri bence çınlama sesi sorununu göze almalı. O bütçede ''yüksek ihtimalle çınlama sorunu yaşamazsın'' dediğiniz bir mekanik klavye var mı?

Top Bottom