T.P.G. 80+ Titanium Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 24,370 26 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #27 zbabomen yazmış: Redragonu da görmüş olduk yazmışsın ondan öyle yazdım. Devamı için tıklayın... Sonrasında en azından bu klavyenin benim gözümde şu şu markalardan farkı yoktur da yazıyor aslında.
zbabomen yazmış: Redragonu da görmüş olduk yazmışsın ondan öyle yazdım. Devamı için tıklayın... Sonrasında en azından bu klavyenin benim gözümde şu şu markalardan farkı yoktur da yazıyor aslında.
T.P.G. 80+ Titanium Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 24,370 14 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #28 @zbabomen @LowRPM evet artık basmama da yapıyor
Frenerno 80+ Silver Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3,750 En İyi Cevap 2 14 Nisan 2021 #29 Gamepower saber kullanan birisi olarak yay sesi az geldi. Klavye o kadar güzel ki yay sesine alıştırıyor iliklerine kadar hissettiriyor. İçini açtım tüm tozunu aldım, hala çan çın çok deliricem.
Gamepower saber kullanan birisi olarak yay sesi az geldi. Klavye o kadar güzel ki yay sesine alıştırıyor iliklerine kadar hissettiriyor. İçini açtım tüm tozunu aldım, hala çan çın çok deliricem.