Neler Yeni

İnceleme E-Yooso Z11T | Huano Red Switch | PBT DS Keycaps | İnceleme! |670 TL|

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,297
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Adını unuttuğum tuşa basılı tutunca kullanılabiliyor
Peki Memnunmusun klavyeden ? Eski klavyemde tuş basmama sorunu vardı kanser ediyordu beni üfleye üfleye vura vura düzeltmiştim 6-7 ay gitti sonra tamamen kesti

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
Peki Memnunmusun klavyeden ? Eski klavyemde tuş basmama sorunu vardı kanser ediyordu beni üfleye üfleye vura vura düzeltmiştim 6-7 ay gitti sonra tamamen kesti
İlk defa %60 mekanik ve Türkçe olmayan bir klavye kullanıyorum 2 hafta sonra alıştım ve çok memnunum malzeme kalitesi süper renkleri çok parlak çok güzel kusursuz bir klavye 3 tuşa basabiliyor eski klavyem 2 tuşa basıyordu

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,010
İsim
Murat Orhan
Hocam bi sorum olucak ben bu klavyeyi almayı düşünüyorum ancak bunda yön tuşlarını kullanabiliyormuyuz ? kullanamıyorsak eğer Tkl Yada Tam klavyeye para biriktireceğim (omen encoder gibi)
Fn tuşuna basıp keycaplerin üstünde yön tuşu da bulunan tuşlara basarsanız kullanabilirsini

odiumsama

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Mustafa Koç
bende almayı düşünüyorum ama aliexpresste 18 yaş altına sıkıntı olur mu gümrük konusunda
Sıkıntı olmuyor ben aldım kendi TC girebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam
Merhabalar, Her klavye öneri konusunda tavsiye ettiğim E-Yooso Z11T Bugün elime ulaştı ve deneyimledikten sonra incelemesini yazmaya karar verdim. Klavye hala Aliexpress üzerinde mevcut vergiler dahil 600 650 TL civarına geliyor hala ve bu fiyat bandında alınacak açık ara en kaliteli ve en iyi klavye.

Kalite biraz kötü biliyorum ama özür dilerim. Klavyemizin kutusu bu şekilde geliyor gayet tatlı ve bilgilendirici bir kutusu var.

Kutu içeriği öncelikle muadillerine göre biraz zengin diyebilirim. Kutusundan;

2 Adet yedek Huano Red switch (Evet klavyemiz Hot swappable)
1 adet yedek pembe ESC tuşu
1 adet yedek pembe SPACE tuşu
1 adet Switch puller
1 adet keycap puller
1 adet USB to Type C kablo

Çıkıyor. Özellikle switchlerin yanında yedek esc ve space tuşu çok iyi.

Alıntıyı görüntüle

GENEL BAKIŞ:
Klavye dışarıdan gerçekten premium havası veriyor. Ayrıca hissiyatı,sesi keycap kalitesi ve duruşu adeta ben sağlam malzemeyim diye bağırıyor. Kalite olarak RK61den daha kaliteli hissettirdiğini açık açık söyleyebilirim. Gerek E-Yooso motifleri olsun gerek renk tonları vesaire olsun cidden çok iyi. Klavyede Redragon tarzı Huano red switch kullanılıyor (kareye benzeyen switch) Huano switchler kalite ve ömür olarak Outemu,Jixian,Kailh,Cherry gibi switchlerin üstünde TTC switchler ile hemen hemen aynı kalitedeler. Cherry üstü bir switch kullanılıyor yani klavyede rahatlıkla söyleyebilirim bunu. Klavyede 2 farklı ışıklandırma mevcut. Bunların biri tuşların altındaki ışıklandırma ki bu maalesef RGB değil Buz mavisi diye bir renk ama klavyeye çok güzel bir hava katıyor eksi olarak sayamayacağım. Klavyenin yan tarafları gördüğünüz rainbow görünen kısımlar RGB ve renkleri/akış hızı ayarlanabiliyor ki gerçekten tuşların rgb olmasından daha tatlı göründüğünü söyleyebilirim.

Eksi ve artılarına gelirsek:
+Ekstra Space ve ESC keycap çıkması
+Bu fiyata Cherry mx'in daha üstünde bir kalite switch bulundurması
+ABS yerine PBT Doubleshot keycap ile gelmesi
+Kasanın etrafındaki transparan RGB aydınlatma
+Hissiyatının,sesinin ve görüntüsünün RK61 vs üst segment modellerden daha iyi hissettirmesi
-Tuşlarında RGB bulunmaması(benim için bir eksi değil ama eklenebilir)
-Yazılımının olmaması
Bu fiyata alınabilecek açık ara en iyi klavye. Fiyatının çok üstünde bir kalite ve custom potansiyeli vaadediyor. Kısıtlı bütçe ile birşeyler yapmak isteyenlere fazlasıyla tavsiye ederim.
Link:
Alıntıyı görüntüle
Hocam zam gelmiş alamadım sizce hala bu fiyata alınır mı ilk indirim de mevcut

Ekler

• Screenshot_20231213-171524.png
    Screenshot_20231213-171524.png
    104.8 KB · Hit: 73
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,010
İsim
Murat Orhan
Sıkıntı olmuyor ben aldım kendi TC girebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam

Hocam zam gelmiş alamadım sizce hala bu fiyata alınır mı ilk indirim de mevcut
Geely gk61 al amazondan. Naysla 700e geliyor

Salih7158

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Salih
Klavye çok hoş özellikle buz mavisi rengi fakat ben türkçe klavyeye alışık olduğum için redrogan k617 fizz sipariş verdim (beyaz-gri renkte olanı) switchini gateron g pro yapar kullanırım gibi gözüküyor.

asrın_tok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Ebubekir usta
bana ekstra keycpas yollamadılar galiba kaldırdılaronu

asrın_tok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Ebubekir usta
mükkemmel klavye sbu yazıyı sadece swicth seslerini dinlemek içim yazıyorum o kadar güzelki anlatamam tam bir fp makinesi öneririm %100 klavyede yapabilip burda yapamadığınız şey yok denecek kadar az efsane ötesi bir şey ama bende keycaps çıkmadı ışık modları idare eder bidaha olsa alırmıydım kesinlikle alırdım

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Draq123

Ekler

• Screenshot_20240722_214324_AliExpress.jpg
    Screenshot_20240722_214324_AliExpress.jpg
    422.3 KB · Hit: 20
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç