Redragon'un yeni mouse'u | M808 Wireless

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
6,794
Shape olarak adından da anlaşılacağı üzere M800 ile aynı.

3335 sensöre sahip, wireless 2.4 dongle ile çalışan bir mouse.

Diğer teknik detaylara burdan ulaşabilirsiniz.

m808wirelessmouse_450x450.png
m808wirelessgamingmouse_450x450.png

48$ tabi biz türkolar için büyük bir para fakat elalemin İngiliz'i için günlük harçlık.🤠

Fiyatını hak edebilir, başka tercihler olarak Delux M800 veya Fury Z tercih edilebilir.
Türkiye'ye gelirse 48 dolardan çıkacağını düşünmüyorum, biraz daha alt fiyattan çıkar.

Yurtdışı linki

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

48$ tabi biz türkolar için büyük bir para fakat elalemin İngiliz'i için günlük harçlık.🤠

Fiyatını hak edebilir, başka tercihler olarak Delux M800 veya Fury Z tercih edilebilir.
Türkiye'ye gelirse 48 dolardan çıkacağını düşünmüyorum, biraz daha alt fiyattan çıkar.

Yurtdışı linki
Mouse çok kaliteli birşeye benziyor varya

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Yurtdışı linki
Mouse güzele benziyor fakat delikleri cidden çok ilerde, benim gibi takıntılı birini rahatsız edebilir.

Vallaha Amerikanlar için günlük harçlık ama İngilizler için değil.

3070'i 50 sterlin pahalıya aldı diye ağlayan tanıdıklarım var.

30 dolar olan kablolu modelinin burada 180₺ olduğunu düşünürsek eğer 30 doların da 260₺'ye takabül ettiğine bakarsak buna göre 48 dolar yani 414₺'ye gelen bu ürünün 350-360₺ civarına satışa sunulacağını düşünmekteyim.

Farenin kablolusu bende var
Kablolu için konuşuyorum bana göre kötü yönleri kablosunun kolayca dolanması ama kablosuzda bu sorun olmayacak mantıken. Makro yazılımı kötü farenin. Bir tuşa makro atadıysan o tuşa basarken diğer tuşlara basarsan fare kafayi yiyor bazen makroyu algılamıyor bazen clickleri. Farenin üzerindeki 3 tane atanabilir tuşun basma hissiyatı çok kötü.
Kablolusunda sevmediğim yönleri bunlardı kablosuzunda ne olur bilemem.
Post automatically merged:

edit: Farenin rgbsi resimdeki gibi parlak değil resme aldanmayın çok sönük ışıkları var yine kablolu için bu yorum

Son düzenleme:
Farenin kablolusu bende var
Kablolu için konuşuyorum bana göre kötü yönleri kablosunun kolayca dolanması ama kablosuzda bu sorun olmayacak mantıken. Makro yazılımı kötü farenin. Bir tuşa makro atadıysan o tuşa basarken diğer tuşlara basarsan fare kafayi yiyor bazen makroyu algılamıyor bazen clickleri. Farenin üzerindeki 3 tane atanabilir tuşun basma hissiyatı çok kötü.
Kablolusunda sevmediğim yönleri bunlardı kablosuzunda ne olur bilemem.
Post automatically merged:

edit: Farenin rgbsi resimdeki gibi parlak değil resme aldanmayın çok sönük ışıkları var yine kablolu için bu yorum
Yorumların için teşekkürler, en azından alacak kişinin aklında kablolu ile kıyaslayacak olursa 1-2 fikir oluşur.

Delik çok ileride ve ışıklar sönük o yüzden 🗑️.

Geri