bu forumda sanırım daha önce kumara ile ilgili "sorun" konusu açılmadıarkadaşlar bu klavyeyi alıp sorun yaşayan insanlar var forumda.amazondada aynı şekilde.bu forumda alanlar fikrini belli edebilir mi?
Evet biliyorum ancak ginede kullanan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum.bu klavyeyi 400 tl'ye alıcam ancak 500 tl bütçem var.sizce daha iyi compact bir klavye varmı?bu forumda sanırım daha önce kumara ile ilgili "sorun" konusu açılmadı
kompactmı %60mı arıyorsunuz hocamEvet biliyorum ancak ginede kullanan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum.bu klavyeyi 400 TL'ye alıcam ancak 500 TL bütçem var.sizce daha iyi compact bir klavye varmı?
eğer "F" tuşları olmayan klavyelere bakarsanız bt+gateron switch modeller varEvet.yüzde 70 de olur.
Redregon kumaradan mı bahsediyorsun?Ben aldım, olması gerekenden farklı ürün yolladılar. İade ettim. Arkadaşıma denedim, hiç beğenemedim. Tuş basma hissiyatı çok kötü bu düşük bütçeli mekaniklerin "bence". G213 satın aldım, ilkinin Enter tuşu bozuldu. Garanti yenisini yolladı memnunum.
Efektleri yeterlimi?klavyeye sahibim ve sıkıntı çekmedim başka sorun var ise cevaplayayım
Evet, Redragon Kumara'dan bahsediyorum.Redregon kumaradan mı bahsediyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Efektleri yeterlimi?
Vazgeçtim şuan neredeyse.hangi siteden aldınız?Evet, Redragon Kumara'dan bahsediyorum.
O kadar veremem ki.max 500.https://tr.banggood.com/Gamakay-MK6...97608.html?cur_warehouse=CN&ID=62878456304369 eğer ilgilenirseniz bu klavye yellowv2 switch ile tam 600tl oluyor