A_TURAN_A
80+ Bronze
tmm thull u da gamebooster ı almazsın , sırf marka diye daha fazla para verip alırsın olur biter senin seçimin rampage i James Donkey gameboosterı kötüleyip te 200 tl ye senin deyiminle (merdiven altı) rgp ışığı paylaşman da ayrı komik ama Lütfen işimize gelince 200 liralık (merdiven altı ) ürünleri paylaşıp sonra bir marka ürünü paylaşınca alt markaları kötülemeyimgamebooster'da merdivenaltı ürünler üretiyor. çünkü bunların hepsi belli başlı tek fabrikadan çıkan ürünler. bir ürünün marka olabilmesi için bak bilale anlatır gibi anlatıyorum anla daha fazla üsteleme
marka nedir ?
apple
marka olmayan nedir ?
rampage senin büyük fanı olduğun 250 liralık saat markası
James Donkey vb vb
marka olabilmek için kendi çorbanı yapabilmek için önce ekmen lazım sonra biçmen sonra mutfağa götürmen sonra pişirmen sonra paketlemen sonra da satabilmen.
umarım anlamışsındır. neden anlatmak istiyorum çünkü seni okuyup rampege ve bunun gibi ürünleri marka sanıp alanlar oluyor bu yüzden.
hadi bu son mesajım. sende bir mesaj daha yaz konuyu kapatalım son mesajı sen atacaksın anlaşıldı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada çok güzel anlatmışsın çok açıklayıcı olmuşgamebooster'da merdivenaltı ürünler üretiyor. çünkü bunların hepsi belli başlı tek fabrikadan çıkan ürünler. bir ürünün marka olabilmesi için bak bilale anlatır gibi anlatıyorum anla daha fazla üsteleme
marka nedir ?
apple
marka olmayan nedir ?
rampage senin büyük fanı olduğun 250 liralık saat markası
James Donkey vb vb
marka olabilmek için kendi çorbanı yapabilmek için önce ekmen lazım sonra biçmen sonra mutfağa götürmen sonra pişirmen sonra paketlemen sonra da satabilmen.
umarım anlamışsındır.
neden anlatmak istiyorum çünkü seni okuyup rampage ve bunun gibi ürünleri marka sanıp alanlar oluyor bu yüzden. rebook ise bir markadır reebook'un ürettirdiği bir saatte marka oluyor lisanslı ürünü oluyor.
senin bu övdüğün saat bir marka değil çünkü bu saat tek başına bir marka değil
lisanslı ürünle merdiven altı ürün farkı budur işte.
hadi bu son mesajım. sende bir mesaj daha yaz konuyu kapatalım son mesajı sen atacaksın anlaşıldı
marka nedir ?
apple
marka olmayan nedir ?
rampage
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben de daha fazla sana anlatmaya çalışmayacağım sen bilindik markalardan almaya devam et ben de F/p ürünleri almaya devam ederim olur biter . İyi akşamlar
Son düzenleme: