Neler Yeni

🔥İndirim Reebok Akıllı Saat 479₺

A_TURAN_A

80+ Bronze
gamebooster'da merdivenaltı ürünler üretiyor. çünkü bunların hepsi belli başlı tek fabrikadan çıkan ürünler. bir ürünün marka olabilmesi için bak bilale anlatır gibi anlatıyorum anla daha fazla üsteleme

marka nedir ?
apple

marka olmayan nedir ?
rampage senin büyük fanı olduğun 250 liralık saat markası
James Donkey vb vb

marka olabilmek için kendi çorbanı yapabilmek için önce ekmen lazım sonra biçmen sonra mutfağa götürmen sonra pişirmen sonra paketlemen sonra da satabilmen.
umarım anlamışsındır. neden anlatmak istiyorum çünkü seni okuyup rampege ve bunun gibi ürünleri marka sanıp alanlar oluyor bu yüzden.

hadi bu son mesajım. sende bir mesaj daha yaz konuyu kapatalım son mesajı sen atacaksın anlaşıldı :kekw:
tmm thull u da gamebooster ı almazsın , sırf marka diye daha fazla para verip alırsın olur biter senin seçimin 😂 😂 rampage i James Donkey gameboosterı kötüleyip te 200 tl ye senin deyiminle (merdiven altı) rgp ışığı paylaşman da ayrı komik ama 😂 Lütfen işimize gelince 200 liralık (merdiven altı ) ürünleri paylaşıp sonra bir marka ürünü paylaşınca alt markaları kötülemeyim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

gamebooster'da merdivenaltı ürünler üretiyor. çünkü bunların hepsi belli başlı tek fabrikadan çıkan ürünler. bir ürünün marka olabilmesi için bak bilale anlatır gibi anlatıyorum anla daha fazla üsteleme

marka nedir ?
apple

marka olmayan nedir ?
rampage senin büyük fanı olduğun 250 liralık saat markası
James Donkey vb vb

marka olabilmek için kendi çorbanı yapabilmek için önce ekmen lazım sonra biçmen sonra mutfağa götürmen sonra pişirmen sonra paketlemen sonra da satabilmen.

umarım anlamışsındır.

neden anlatmak istiyorum çünkü seni okuyup rampage ve bunun gibi ürünleri marka sanıp alanlar oluyor bu yüzden. rebook ise bir markadır reebook'un ürettirdiği bir saatte marka oluyor lisanslı ürünü oluyor.
senin bu övdüğün saat bir marka değil çünkü bu saat tek başına bir marka değil :D
lisanslı ürünle merdiven altı ürün farkı budur işte.

hadi bu son mesajım. sende bir mesaj daha yaz konuyu kapatalım son mesajı sen atacaksın anlaşıldı :kekw:
Bu arada çok güzel anlatmışsın çok açıklayıcı olmuş
marka nedir ?
apple

marka olmayan nedir ?
rampage 😂😂😂

Ben de daha fazla sana anlatmaya çalışmayacağım sen bilindik markalardan almaya devam et ben de F/p ürünleri almaya devam ederim olur biter . İyi akşamlar :)

Son düzenleme:

GirayHan

80+ Platinum
tmm thull u da gamebooster ı almazsın , sırf marka diye daha fazla para verip alırsın olur biter senin seçimin 😂 😂 rampage i James Donkey gameboosterı kötüleyip te 200 TL ye senin deyiminle (merdiven altı) rgp ışığı paylaşman da ayrı komik ama 😂

Bu arada çok güzel anlatmışsın çok açıklayıcı olmuş
marka nedir ?
apple

marka olmayan nedir ?
rampage 😂😂😂

Ben de daha fazla sana anlatmaya çalışmayacağım sen bilindik markalardan almaya devam et ben de F/p ürünleri almaya devam ederim olur biter . İyi akşamlar :)
mantığa bak. :kekw: apple ürünleri alanlar sırf marka diye alıyor diyenlerle bir farkın yok şu cümlenden sonra teknoloji arge falan senin için önemli değil anlaşılan inovasyon falan hak getire nerden bileceksin bu terimleri değil mi ?

rgb ürünü marka diye paylaştığımı nerden çıkardın ? ben bu ürünü paylaşırken harika falan demedim salonunda yere koyduğun ürünle koluna taktığın kanserojen madde içeren kordonla arada fark var.. burda her paylaştığım ürünü aldığımı da söylemiyorum. bu kişiye ve ihtiyaçlara göre değişen bir durumdur.

bilale anlatır gibi anlatıyorum dedim ya gerçekten bilal senmişsin. iyi akşamlar :D

A_TURAN_A

80+ Bronze
mantığa bak. :kekw: apple ürünleri alanlar sırf marka diye alıyor diyenlerle bir farkın yok şu cümlenden sonra teknoloji arge falan senin için önemli değil anlaşılan inovasyon falan hak getire nerden bileceksin bu terimleri değil mi ?

rgb ürünü marka diye paylaştığımı nerden çıkardın ? ben bu ürünü paylaşırken harika falan demedim salonunda yere koyduğun ürünle koluna taktığın kanserojen madde içeren kordonla arada fark var.. burda her paylaştığım ürünü aldığımı da söylemiyorum. bu kişiye ve ihtiyaçlara göre değişen bir durumdur.

bilale anlatır gibi anlatıyorum dedim ya gerçekten bilal senmişsin. iyi akşamlar :D
olayları çok güzel çarpıtıyorsun benim demek istediğim sırf pahalı diye bir şeylerin sana kaliteli geliyor olmasıydı , Rampage in de james donkeyin de gameboosterında gayet kaliteli ürünkleri var ama sana sırf ucuz diye kalitesiz geliyor saçma bir şekilde 😂 😂
rgb ürünü marka diye paylaştın diye de bir şey demedim lütfen güzelce okuyalım yazdıklarımızı . Bu kadar alt markaları kötüleyip alınmaz diyip işinize gelince (merdiven altı ) ürün paylaşıyorsunuz. Ayrıca düzgün konuşun bilala anlatır gibi vs. cümleler hoş değil haddinizi bilin.

GirayHan

80+ Platinum
olayları çok güzel çarpıtıyorsun benim demek istediğim sırf pahalı diye bir şeylerin sana kaliteli geliyor olmasıydı , Rampage in de james donkeyin de gameboosterında gayet kaliteli ürünkleri var ama sana sırf ucuz diye kalitesiz geliyor saçma bir şekilde 😂 😂
rgb ürünü marka diye paylaştın diye de bir şey demedim lütfen güzelce okuyalım yazdıklarımızı . Bu kadar alt markaları kötüleyip alınmaz diyip işinize gelince (merdiven altı ) ürün paylaşıyorsunuz. Ayrıca düzgün konuşun bilala anlatır gibi vs. cümleler hoş değil haddinizi bilin.
1697831817261.png

bak burda ne yazmışsın 200 liraya merdiven altı rgb ışığı ? Bunun bu saat konusuyla alakası ne ?paylaştığım ürünü ki bu konuda değil bu bahsettiğin 200 liraya paylaşıp marka demiş gibi algı yaratıyorsun yada kafanda kuruyorsun enteresansın. bak bakalım konu başlığında konu altında rgb ışığa marka demiş miyim ?

.Ayrıca bilal'e anlatır gibi demek bir sık kullanılan bir deyimdir. Başım çatlıyor dediğinde kafan karpuz gibi ikiye mi ayrılıyor ?

Bana haddini bil demeden önce algılarını bir kontrol et sen kabak tadı verdin çünkü.

( kabak tadı verdin : Aynı konuyu tekrar tekrar anlatarak dinleyeni bıktırmak, sıkıcı tat vermeye başlamak )

Son düzenleme:

A_TURAN_A

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle

bak burda ne yazmışsın 200 liraya merdiven altı rgb ışığı ? Bunun bu saat konusuyla alakası ne ?paylaştığım ürünü ki bu konuda değil bu bahsettiğin 200 liraya paylaşıp marka demiş gibi algı yaratıyorsun yada kafanda kuruyorsun enteresansın.

.Ayrıca bilal'e anlatır gibi demek bir sık kullanılan bir deyimdir. Başım çatlıyor dediğinde kafan karpuz gibi ikiye mi ayrılıyor ?

Bana haddini bil demeden önce algılarını bir kontrol et sen kabak tadı verdin çünkü.
Evet orada da dediğim gibi sırf pahalı diye sana kaliteli geliyor dedim ve bunu 2. kez yazıyorum galiba pek okumuyorsun yazdıklarımızı.
Yine 2. kez yazıyorum alt markaları kötüleyip alınmaz güvence vermiyor muhattapın yok diyip 200 liralık rgb ışık öneriyorsunuz ama tabi siz bunu da okumayıp bana 3. kez yazdıracaksınız galiba 😂 😂 bilale anlatır gibi anlatıyorumun ne manaya geldiğini sen de ben de iyi biliyoruz karşında çocuk yok , deyim bu diyip (R) yapmana da gerek yok. Bu benim sana son mesajım çünkü anlamada sorun var galiba okumayıp her şeyi 3. kez yazdırıyorsun halbu ki adam akıllı okusan anlayacaksın 😂 . İyi geceler diliyorum seni daha fazla muhattap alıp da cevap vermeyeceğim istediğin gibi apple kullananlara nemek istiyorsun ? Rgb ışığa marka demedim zaten demeye devam edebilirsin 🤣😂😂

GirayHan

80+ Platinum
Evet orada da dediğim gibi sırf pahalı diye sana kaliteli geliyor dedim ve bunu 2. kez yazıyorum galiba pek okumuyorsun yazdıklarımızı.
Yine 2. kez yazıyorum alt markaları kötüleyip alınmaz güvence vermiyor muhattapın yok diyip 200 liralık rgb ışık öneriyorsunuz ama tabi siz bunu da okumayıp bana 3. kez yazdıracaksınız galiba 😂 😂 bilale anlatır gibi anlatıyorumun ne manaya geldiğini sen de ben de iyi biliyoruz karşında çocuk yok , deyim bu diyip (R) yapmana da gerek yok. Bu benim sana son mesajım çünkü anlamada sorun var galiba okumayıp her şeyi 3. kez yazdırıyorsun halbu ki adam akıllı okusan anlayacaksın 😂 . İyi geceler diliyorum seni daha fazla muhattap alıp da cevap vermeyeceğim istediğin gibi apple kullananlara nemek istiyorsun ? Rgb ışığa marka demedim zaten demeye devam edebilirsin 🤣😂😂
Hala 200 liralık rgb ışık öneriyorsun diyor paylaştığım fırsatı kendimin de aldığını varsayıyor paylaştığım ürünü öneriyorum sanıyor !

Müzeliksin hocam sen.

Allah kurtarsın. iyi akşamlar. :kekw:

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Ahmet
Ben de var 3-4 ay kullandım artıları eksiklerini alta yazıyorum
+ Gelen aramaları açma, bildirimleri görme(insta,wp..).
+Şarjı normal kullanımda 1 hafta gidiyor.
+Bana göre saat ekranlarının çeşitleri güzel.
+Oyun oynama cart cur özellikleri hoş.
+Ekranı kaliteli.
-Adım sayar ,kalp atışı sayma ne bileyim kan basıncı sayma gibi şeyleri boş doğru çalışmıyor.(Adım sayar yine az çok tutturuyor ama diğerlerinin alakası yok)
-Whatsapp aramalarında zorunlu olarak saat mikrofonunu kullandırıyor bir türlü geçişi çıkmıyor. Normal aramalarda seçme izni veriyor ama.
-Yanında ki tekerlek sadece "enter" görevi görüyor ileri yada geri çevirme bir işe yaramıyor.
***4. ay sonunda durduk yere bozuldu. :( ***
not: Bu dediğim bazı yazılımsal hatalar benim saat bozulduktan sonra güncelleme gelip düzelmiş olabilir bilmiyorum.

Arda_07

80+ Bronze
marka ve fiyat uyumsuzluğu :D
fason üretim :D

Alıntıyı görüntüle
https://www.hepsiburada.com/c4u-k1-...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.30.2 şu cihazın çok daha mantıklı olacağını düşünüyorum

GirayHan

80+ Platinum
Tmaxch ve Case 4U çinli aynı fabrikanın ürünleri. Fena değil en azından taktığında spor esnasında terlediğinde kanserojen yemezsin :D alınabilir.

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Eray Yılmaz
Bu arada aldım saati kullanıyorum arkadaşlar gayet güzel görüntü kalitesi çok çok iyi değil evet 20 fps falan menü evet ama gayet güzel ve kullanışlı sapıtmıyor asla dışardanda güzel duruyor gayet ve 470 tl gayet başaraılı bence.

virtuemta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ebu
Arayan numarayı ve whatsapp msjları gösteren şarjı çok az olmayan f/p hangi cihaz önerirsiniz?? Diğer özellikler gerek yok telefonu cebimden çıkarmadan msj ve arama görsem kafi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,034
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715
Top Bottom