Neler Yeni

Reeder kimseye aldırmayın (zaten herkes biliyo almayın diye ama biz düştük.

Ben bir klavyeyim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ryzen
Arkadaşlar böyle bi telefon yok öncelikle daha 1 ay olmadı açılmıyo telefon bozuk linüx penguen logosu geliyo pc ye bağladım pc çöktü Allah ne tür bela varsa size versin reeder.

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Alperen Yılmaz
Arkadaşlar böyle bi telefon yok öncelikle daha 1 ay olmadı açılmıyo telefon bozuk linüx penguen logosu geliyo pc ye bağladım pc çöktü Allah ne tür bela varsa size versin reeder.
Hocam telefondaki kameralar bile süs için için tek kameralı telefonu üç kameralı diye yutturuyorlar

Ben bir klavyeyim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ryzen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bıktım arkadaş ben gidece paraya kıymadan s24 plus alcam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam telefondaki kameralar bile süs için için tek kameralı telefonu üç kameralı diye yutturuyorlar
Onu biliyom zaten NE BELA VARSA REEDERE VERSİN ALLAH DUA EDİYOM ŞUAN BAK

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
...
Telefonla ne yaptınızda o hale geldi? :D

Ben bir klavyeyim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ryzen
doğrusu ben almakla hata yaptım hacı

Ben bir klavyeyim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ryzen
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
yolcu arslan
Maalesef kötü bir Türk markası seneler evvel bende markettendi sanırım ablama aldım Reeder max 2021 gibi bir şey çok pişman olduk.
Ablamın durumu düzeldi 4 ay önce GM24 pro aldık şuan 10 numara 5 yıldız gidiyor.
Aaaa diyor eskiden görüntülü görüşme bulanıktı şimdi mis gibi diyor.

Reeder 2017den beri piyasaya giren ve başarılı olamayan bir marka. Türk markaları içerisinde General mobil 2005ten beri baya kaliteli iş çıkarıyor.
Biz 2-3 kere Gm serisi aldık hepsinden memnun kaldık.

Tavsiye etmeyeceğim Türk markaları Reeder ve Mosnter bilgisayardır. Almayın aldırtmayın.

Ben bir klavyeyim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ryzen
Bilmediğim için sordum...
Tamam biraz sinirdn kafa gittide kusura bakma :D

Maalesef kötü bir Türk markası seneler evvel bende markettendi sanırım ablama aldım Reeder max 2021 gibi bir şey çok pişman olduk.
Ablamın durumu düzeldi 4 ay önce GM24 pro aldık şuan 10 numara 5 yıldız gidiyor.
Aaaa diyor eskiden görüntülü görüşme bulanıktı şimdi mis gibi diyor.

Reeder 2017den beri piyasaya giren ve başarılı olamayan bir marka. Türk markaları içerisinde General mobil 2005ten beri baya kaliteli iş çıkarıyor.
Biz 2-3 kere Gm serisi aldık hepsinden memnun kaldık.

Tavsiye etmeyeceğim Türk markaları Reeder ve Mosnter bilgisayardır. Almayın aldırtmayın.
General mobile iyide şarj soketi bozuluyor hep

zaten kamera ayrı bi çöp eski tuşlu samsunglardaki daha iyidir.

Shourd

80+ Gold
Küçük kardeşime p13 blue max lite modelini almıştık 3 yıl önce kendisi 1 buçuk yıl kullandı sonra bozuldu yeni telefon aldı yaptırdık babannem kulsnıyor şimdi en fazla yaşlıya alınır

Ben bir klavyeyim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ryzen
Küçük kardeşime p13 blue max lite modelini almıştık 3 yıl önce kendisi 1 buçuk yıl kullandı sonra bozuldu yeni telefon aldı yaptırdık babannem kulsnıyor şimdi en fazla yaşlıya alınır
daha taksiti bitmedi la telefonun gidecem bu sefer alcam redmi 13 proyu reederide çöpe atacam

Top Bottom