🔥İndirim Reflex Sterilised Balıklı 15 kg 675TL & Royal Canin Sterilised 37 4kg 598TL.

daha önce money kartla alışveriş yaptım ama market üzerinden ilk alışveriş dediği internete özelmi yoksa başka bi kullanıcımı açmalıyım ?

daha önce money kartla alışveriş yaptım ama market üzerinden ilk alışveriş dediği internete özelmi yoksa başka bi kullanıcımı açmalıyım ?
9-16 Nisan 2025 tarihleri arasında Petimo Online'den Money özellikli kartlar ile yapacağın ilk alışverişte, alışverişin %50'si tutarında Money iadesi yapılacaktır. Kampanyadan en fazla 750 Money kazanılabilmektedir. Kampanyadan en fazla 1 kere yararlanılabilir. market farklı petimo farklı.

Royal Canin oldukça kaliteli bir marka , reflex de iyidir ama royal canin kadar kaliteli değil. Yine de açık mama alabileceğiniz güvenilir bir petshopunuz varsa biraz alıp denetin her kedi her mamayı yemiyo ben 10 kg royal canini sokak kedilerine vermek zorunda kaldım denetmeden aldığım için
Hocam iyi de bilmediğimden soruyorum beğenmese de sonuçta elbet yiyecek değil mi mamayı?
Şöyle düşündüm: kaliteli bir markayı beğenmedi (ama kaliteli yani onun için daha sağlıklı) fakat gitti dandik bir markayı beğendi. E sırf beğendi diye dandik besini mi vereceğiz? Kaliteli besini koyalım önüne bir yemeyecek iki yemeyecek sonra mecbur yiyecek. Onun için daha sağlıklı olmaz mı?
Bu şekilde düşündüm ben.

Hocam iyi de bilmediğimden soruyorum beğenmese de sonuçta elbet yiyecek değil mi mamayı?
Şöyle düşündüm: kaliteli bir markayı beğenmedi (ama kaliteli yani onun için daha sağlıklı) fakat gitti dandik bir markayı beğendi. E sırf beğendi diye dandik besini mi vereceğiz? Kaliteli besini koyalım önüne bir yemeyecek iki yemeyecek sonra mecbur yiyecek. Onun için daha sağlıklı olmaz mı?
Bu şekilde düşündüm ben.
Valla benimki açlık grevi yapıyo yemiyo , yemezse sevdiği mamadan ya da yaş mamadan verileceğini biliyo çünkü. Beğendiği şey dandikse bi şekilde teşvik etmek lazım ama şu anda Nd yiyor o da güzel bi mama , veteriner önerdiği için geçecektim Royal Canine ama geçemedim

Valla benimki açlık grevi yapıyo yemiyo , yemezse sevdiği mamadan ya da yaş mamadan verileceğini biliyo çünkü. Beğendiği şey dandikse bi şekilde teşvik etmek lazım ama şu anda Nd yiyor o da güzel bi mama , veteriner önerdiği için geçecektim Royal Canine ama geçemedim
Elbet yer hocam o lüksten. Şimdi çocuklar da öyle onu yemem bunu yemem diye ağlıyor anneleri de ay nabıcam bu çocuğu diye düşünüyor cevap basit iki gün yemek verme gör bakayım nasıl yemiyor

Elbet yer hocam o lüksten. Şimdi çocuklar da öyle onu yemem bunu yemem diye ağlıyor anneleri de ay nabıcam bu çocuğu diye düşünüyor cevap basit iki gün yemek verme gör bakayım nasıl yemiyor
karıştıra karıştıra verince de alışıp yeme ihtimali var tabi ama kedisinden kedisine değişir. Bendeki inat edince bi şeye yemiyo , daha uyumlu bi kedi alışabilir

kredi kartı ile öde diyerek ödedim bakiyeni kullan ve kartla öde money cüzdan yukardaydı ora ile mi ödemeliydim ?

Siparişim bana teslim edildiğinde mi money iadesi gelecek acaba?

Screenshot_20250409-224824_Migros.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En üstteki ödemeyi seçerek mi alıyoruz ilk defa kullanıyorum migrosun uygulamasını

Geri