Neler Yeni

[Rehber] Arctis vs HS Serisi

T.P.G.

80+ Titanium
tek problem cloud 2 bencce arctis 5 arctis 3 gibi kötü bir kulaklık değil ve cloud 2 den daha iyi.
Arctis 5 ile 3 aynı sürücüyü kullanıyor ne saçmalıyorsun? Cloud ll en azından kısık sesli değil ve efsane bir kulaklık. Arctis 5 in tek özelliği RGB si ve dandik 7.1 i. 7.1 zaten bir işe yaramıyor.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Arctis 5 ile 3 aynı sürücüyü kullanıyor ne saçmalıyorsun? Cloud ll en azından kısık sesli değil ve efsane bir kulaklık. Arctis 5 in tek özelliği RGB si ve dandik 7.1 i. 7.1 zaten bir işe yaramıyor.
tamam öyle olsun ben deneyimlerime göre konuştum.

T.P.G.

80+ Titanium
tamam öyle olsun ben deneyimlerime göre konuştum.
Ben de deneyimlerime göre konuştum dostum :). O saydıklarının Arctis 5 hariç hepsi elimden geçti ve zaten Arctis 3 ile 5 in surücüleri aynı farklar RGB ve ses kartı. Zaten sesleri kısık bir seri 98Db olduğu için. Paralarını hak etmiyorlar. Arctis 5 e 450tl den fazla vermezdim.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Ben de deneyimlerime göre konuştum dostum :). O saydıklarının Arctis 5 hariç hepsi elimden geçti ve zaten Arctis 3 ile 5 in surücüleri aynı farklar RGB ve ses kartı. Zaten sesleri kısık bir seri 98Db olduğu için. Paralarını hak etmiyorlar. Arctis 5 e 450tl den fazla vermezdim.
cloud 2 kadar overrated bir kulaklık görmedim bende tamamen fiyat için konuşuyorum o fiyata kraken TE alınırken hem eski hem de daha kötü bir kulaklığı niye alıyorsunuz ki? ayrıca arctis 5-7 kullanan biri olarak söylüyorum arctis 7 rakipsizdir arctis 5 ise 600 civarı olsa alınabilir bir kulaklık. bir de bana sesi kısık gelmiyor herkes öyle yorum yapıyor ama bence yeterli bir sesi var arctis 7 ile csgo ana sesi yüzde 20 civarı kullanmıştım

T.P.G.

80+ Titanium
cloud 2 kadar overrated bir kulaklık görmedim bende tamamen fiyat için konuşuyorum o fiyata kraken TE alınırken hem eski hem de daha kötü bir kulaklığı niye alıyorsunuz ki? ayrıca arctis 5-7 kullanan biri olarak söylüyorum arctis 7 rakipsizdir arctis 5 ise 600 civarı olsa alınabilir bir kulaklık. bir de bana sesi kısık gelmiyor herkes öyle yorum yapıyor ama bence yeterli bir sesi var arctis 7 ile csgo ana sesi yüzde 20 civarı kullanmıştım
Cloud ll abartılmıyor cidden iyi. Arctis 7 kullanmadım iyi olabilir kablosuz olarak ama Arctis 5 ve 3 hakkında dediklerine katılmıyorum. Bir kulaklığın eski olması kötü olduğu anlamına gelmez hala profesyoneller 15 yıllık stüdyo kulaklıklarını kullanıyor ses teknolojisi öyle çarçabuk ilerlemiyor. Stereo olarak çok başarılı Cloud ll ama 7.1 olarak değil ki 7.1 zaten bir işe yaramıyor. Razer fena değil ama tercih etmezdim 650 lira üstüne almazdım zira Cloud ll yi de 700 lira üzerine. Zaten eğer kulaklık alacak olsam Cloud Alpha alirım. Bu durumda Arctis serisi hala fiyatını hak etmiyor. 450tl olsa Arctis 5 alırdım ama.

Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
mr bruj
Zamanında 300 tl'ye almıştım. Şuan alınmaz ama zamanında iyidi.

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,042
İsim
Hasan
Hocam ben de zaten jbl 500bt var muzik icin ben oyun icin ve tum gun beni rahat ettirsin istiyorum mic iyi olsun ses kasayim diyorum ama rahatlik ve mic on planda ses de kasabilceksem sorun yok ben alacagim hosuma gitmezse iade ederim bende bi rehber paylasirim ben bi deneyecegim arctis 5 i dedigim gibi zaten kendi odamda kullaniyor olacagim disardaki sesler cok onemli deil o yuzden arctisi denemeye karar verdim olmadi void de denerim incelemesi vs usb li modelin cok az bulunuyor dedigim gibi rehber yapacagim etiketlerim sizleri
cloud alpha 700tl istersen onu al veya black fridayi bekle ben öyle yapıyorum acelen yoksa bekle bence

Faruk Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Faruk
Beyler arctis 5 aldım bayağı oluyor... Fjkckxmxldmfkxn

Top Bottom