🔴REHBER - ATK MERCURY

𝓜𝓲𝓴𝓪𝓼𝓪°

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
924
Herkese merhaba bu benim ilk rehberim eksiklerim olabilir şimdiden kusura bakmayın öneri üzerine bu kulaklığı aldım ve istek üzerine de rehber hazırlamaya çalıştım
@LoserIl

İlk olarak dikkatimi ilk çeken şey kulaklığın ağırlığı oldu kulaklık biraz ağır ama zamanla alışırım diye düşündüm
1000001316.webp

Kutu içeriği böyle kulaklık 2.4 kullanmak için usb be usb ile birleşil type c bir apartı çıktı ben siyah rengini tercih ettim ayrıca hem type c den 3mm jak ( yanlışım varsa kusura bakmayın doğru ismi bu mu bilemiyorum) dönüştürücü hem de type c den usb dönüştürme kablosu çıkıyor yani hem kablolu hem Bluetooth ile kullanabiliyoruz çıkan kılıfta çok güzel bir yapıya sahip

Geldik kulaklığın kendisine

1000001319.webp

Siyah olan modelinde rgb ışık mevcut ve tek mod kulaklığın mikrofon tuşuna basılı tutunca kapanıyor açmak istersek tekrar basılı tutmamız lazım alt tarafta bundan bahsettim

Karanlıkta da böyle gözüküyor
1000001322.webp

Şimdi kulaklığın üstündeki butonlara gelelim
1000001331.webp

En sağdan incelemeye başlarsak en üsteki tuş açma kapatma tuşu onun altındaki mikrofonu açma kapatma tuşu bu tuşların işlevlerine geleceğim bu iki tuşun altında ses seviyesini ayarlamak için tekerlerk var tekerleğin arkasında kullanım için mod ayarladığmız tuş var 2.4g wireless ve Bluetooth 5.3 olacak şekilde 2 modumuz var kablolu kullanmadım hiç bir tane de type c girişi görüyoruz hem şarj girişi hemde kablolu kullanmak için o girişi kullanıyoruz

Gelelim bahsettiğim 2 tuşumuzun işlevine
Kulaklığı açma kapama tuşumuz adı üstüne bu tuşa basılı tutarsak kulaklık açılıyor kapatmak içinde tekrar basılı tutmamız gerekiyor ve bu tuş kulaklığım modunu değiştirmemizi sağlıyor 2 kere basınca mod değiştiriyor ve iki modumuz var yinyo moshi müzik modu - yoshi moshi oyun modu
Mod geçişlerince çince konuşuyor

Mikrofon tuşuna gelirsek bu ışıkları açıp kapatmamıza yarıyor basılı tutarsak açılıyor basılı tutarsak kapanıyor
pedleri de çok yumuşak ve güzel terletecek şekilde mi bilemem onu yaz ayınde deneyimlemiş olucam mikrofun ile ilgili de beğenmediğim oldu kafayı sallayınca mikrofon düşüyor yerinden çıkmak gibi düşmek değil aşşa yukarı manevra yapılıyor ama mikrofon en yukarıda duruken kafamı salladığında biraz olsun düşüyor o mekanizmayı beğenmedim ve zamanla da bozulur mikrofonu yukarda tutamaz

Beğenmediğim özellikleri
Ağır olması
Mod değiştirirken çince konuşması
Kulaklığın üstünde birde şarjını gösteren bir ışık olsaydı çok daha iyi olurdu
Mikrofnun mekanizması

Malesef oyun modunda cızırtı yapıyor sağ taraftan ful ses baslı yerlerde
Eq ayarı yapılırsa ses seviyesi çok güzel yerlere gelebilir

ben pc yazılımını deneyimleyemedim
Umarım yeterki olur

Kullana kullana bu rehbere birşeyler ekleyeceğim ve yükselteceğim

Üste dediğim cızırtı sesi Bluetooth moduna alınca oluyor wireless moduna öyle bir sorun yok ama Bluetooth kullanırken ses daha yüksek wireless de biraz daha az

Bu konuyu yazdığımda şarjı yüzde yüzdü yani saat8 den saat gece 3 e kadar ışıkları kapalı şekilde yüzde yirmi şarj yemiş ve şu anda yüzde seksen bu arada kafamdan hiç çıkarmadım kulaklık rahat hissetiriyor

Son düzenleme:
Herkese merhaba bu benim ilk rehberim eksiklerim olabilir şimdiden kusura bakmayın öneri üzerine bu kulaklığı aldım ve istek üzerine de rehber hazırlamaya çalıştım
@LoserIl

İlk olarak dikkatimi ilk çeken şey kulaklığın ağırlığı oldu kulaklık biraz ağır ama zamanla alışırım diye düşündüm
Alıntıyı görüntüle

Kutu içeriği böyle kulaklık 2.4 kullanmak için usb be usb ile birleşil type c bir apartı çıktı ben siyah rengini tercih ettim ayrıca hem type c den 3mm jak ( yanlışım varsa kusura bakmayın doğru ismi bu mu bilemiyorum) dönüştürücü hem de type c den usb dönüştürme kablosu çıkıyor yani hem kablolu hem Bluetooth ile kullanabiliyoruz çıkan kılıfta çok güzel bir yapıya sahip

Geldik kulaklığın kendisine

Alıntıyı görüntüle
Siyah olan modelinde rgb ışık mevcut ve tek mod mikrofon tuşuna iki kez basınca kapnıyor açmak istersekte tekrar mikrofon tuşuna iki kez basmamız yeterli

Karanlıkta da böyle gözüküyor
Alıntıyı görüntüle

Şimdi kulaklığın üstündeki butonlara gelelim
Alıntıyı görüntüle
En sağdan incelemeye başlarsak en üsteki tuş açma kapatma tuşu onun altındaki mikrofonu açma kapatma tuşu bu tuşların işlevlerine geleceğim bu iki tuşun altında ses seviyesini ayarlamak için tekerlerk var tekerleğin arkasında kullanım için mod ayarladığmız tuş var 2.4g wireless ve Bluetooth 5.3 olacak şekilde 2 modumuz var kablolu kullanmadım hiç bir tane de type c girişi görüyoruz hem şarj girişi hemde kablolu kullanmak için o girişi kullanıyoruz

Gelelim bahsettiğim 2 tuşumuzun işlevine
Kulaklığı açma kapama tuşumuz adı üstüne bu tuşa basılı tutarsak kulaklık açılıyor kapatmak içinde tekrar basılı tutmamız gerekiyor

Mikrofon tuşuna gelirsek bu kulaklığın modunu değiştiriyor 2 modu var oyun modu ve müzik modu beğenmediğim bir tarafı da çince konuşuyor
yinyo moshi müzik modu - yoshi moshi oyun modu
Bu iki mod arasında oyun moduna baslar daha fazla geliyor müzik modunda da şarkının sesleri odakli ben oyun modunda 2 saat pubg mobile ile denedin kulaklık cidden ses kalitesi bence güzel pedleri de çok yumuşak ve güzel terletecek şekilde mi bilemem onu yaz ayınde deneyimlemiş olucam mikrofun ile ilgili de beğenmediğim oldu kafayı sallayınca mikrofon düşüyor yerinden çıkmak gibi düşmek değil aşşa yukarı manevra yapılıyor ama mikrofon en yukarıda duruken kafamı salladığında biraz olsun düşüyor o mekanizmayı beğenmedim ve zamanla da bozulur mikrofonu yukarda tutamaz

Beğenmediğim özellikleri
Ağır olması
Mod değiştirirken çince konuşması
Kulaklığın üstünde birde şarjını gösteren bir ışık olsaydı çok daha iyi olurdu
Mikrofnun mekanizması

ben pc yazılımını deneyimleyemedim
Umarım yeterki olur
driver deneyimleyip icinden goruntuler paylasirsan cok sevinirim benimde almayi planladigim bir urun.

Eline sağlık hocam bende aldım geçen 1200 e geldi.
Kulaklığın üstünde şarj göstergesi olan.bir model daha önce görmedim hiç bi modelde cloud 3 , blackshark vs vs

Eline sağlık hocam bende aldım geçen 1200 e geldi.
Kulaklığın üstünde şarj göstergesi olan.bir model daha önce görmedim hiç bi modelde cloud 3 , blackshark vs vs
Bana 1200gelmedi maalesef bana 2200e denk geldi tek parolparadan 400 cash back alabildim gösterge değilde en azından küçük bir ışık bile olsa çok iyi olurdu yeşil olunca şarjı full sarı olunca 50 kırmızı olunca yüzde 20nin altında gibi gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

driver deneyimleyip icinden goruntuler paylasirsan cok sevinirim benimde almayi planladigim bir urun.
Şu anlık bilgisayardan yazılımını deneyimleyemem malesef telefon almak için ekran kartını feda etmem lazımdı

Son düzenleme:
@James Gg sizin paylasma imkaniniz var mi.
Bana 1200gelmedi maalesef bana 2200e denk geldi tek parolparadan 400 cash back alabildim gösterge değilde en azından küçük bir ışık bile olsa çok iyi olurdu yeşil olunca şarjı full sarı olunca 50 kırmızı olunca yüzde 20nin altında gibi gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu anlık bilgisayardan yazılımını deneyimleyemem malesef telefon almak için ekran kartını feda etmem lazımdı

@James Gg sizin paylasma imkaniniz var mi.
Neyi paylaşım hocam rehber mi dediğim gibi PC kuruli değil sınava giricegimden dolayi telefonda test edebildim bu rehber baya detaylı olmuş YouTubedan da bakabilirsin incelemelere

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,126
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri