Öneri [REHBER] Bitexen Borsası ile 110₺ Kazan ! (Kimlikli)

Bro yalniz gelmedi hala ha. Haberin olsun
Bana da gelmedi? problem göremiyorum yoğunluktan ötürü olduğu aşikar. Referanslardan daha önce 6.000₺ kazandım hepsini de aldım bitexen kaliteli borsadır.

Ekler

• FB98FE22-788D-415C-90C7-E3C1AE7A8DBA.png
    FB98FE22-788D-415C-90C7-E3C1AE7A8DBA.png
    263.8 KB · Hit: 108
Nasıl satılır bilmiyorum ki. 65 Liradan ayrı bide coinim mi var şimdi?
hızlı-alsat yap oradan btxn seç %100 yap sat. sonrasında cüzdana geri gel try çekme butonuna bas oradan iban gir çek. çekmeden önce 1 tl atman gerekebilir cüzdandan try yatırma seç gönder öyle çek.

hızlı-alsat yap oradan btxn seç %100 yap sat. sonrasında cüzdana geri gel try çekme butonuna bas oradan iban gir çek. çekmeden önce 1 TL atman gerekebilir cüzdandan try yatırma seç gönder öyle çek.
Hala yapabilir miyiz işlemleri kısa özet şeklinde anlatabilir misin tam anlamadım çünkü

Hala yapabilir miyiz işlemleri kısa özet şeklinde anlatabilir misin tam anlamadım çünkü
Hocam işlemler adım adım yazıyor, ve hala yapabilirsiniz. Kısaca şu şekilde

Yazılı olan referans kodumu kopyalayıp mail ile kayıt ol, daha sonrasında kimlik doğrulaması, adres doğrulaması ve ufak bir anketi çöz. Hesabına 5 BTXN gelecek onu da hızlı al-sat menüsünden satıp 90-95₺ arası para alabilirsin.

Hocam işlemler adım adım yazıyor, ve hala yapabilirsiniz. Kısaca şu şekilde

Yazılı olan referans kodumu kopyalayıp mail ile kayıt ol, daha sonrasında kimlik doğrulaması, adres doğrulaması ve ufak bir anketi çöz. Hesabına 5 BTXN gelecek onu da hızlı al-sat menüsünden satıp 90-95₺ arası para alabilirsin.
Şuanda ikametgah doğrulamasındayım hocam e devletten ss olarak attım reddediliyor galiba

kimlik selfiesi istiyor mu hocam

Evet sonuncuyu yapıyorum şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kimlik selfiesi istiyor mu hocam
Kimlik ve bitexen teşnoloji aş hesabımın açılmasını onaylıyorum tarih isin soy isim imza yazan kağıtla selfie istiyor yüzün gözükür şekilde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onaylandı mi hocam
Getirdiğim her arkadaş başına 5 bitexen coin mi alıyorum ben bir daha

Ekler

• Screenshot_20230219-014723.jpg
    Screenshot_20230219-014723.jpg
    142.5 KB · Hit: 68
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,891