OrkunJJ
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,051
Hocam senin kaç referans oldu merak ettimHocam sizin durum ilginç, isterseniz bir desteğe yazın. İşin ilginç tarafı bana da kazanç gelmedi sizden.
Hocam senin kaç referans oldu merak ettimHocam sizin durum ilginç, isterseniz bir desteğe yazın. İşin ilginç tarafı bana da kazanç gelmedi sizden.
16 sından sonra yapılan doğrulama talepleri çok uzun sürüyor bence ilerleyen günlerde artar.56 ama sadece 10 kişi onaylamış hocam.
Hocam kayıt aşamasında bilgilerini giriyorsun altta referans kısmına kodu yapıştırıyorsun kayıt oluyorsun. Mail geliyor mailden onay verince hesabın aktif oluyor. Giriş yaptığında ayarlara gelince aşağıda doğrulamalar var oraya bilgileri ve kimlik fotoğrafı vs. doldurarak onaya yolluyorsun.Uygulamasını indirdim referans kodunu elle kopyalalıp yapıştırdım
Bende çözemedim şimdi
Hocam arkadaş üye oldu herşeyi onaylandı ancak hesabına BTXN gelmemiş. Dediği maili referans kısmından baktığımda var gözüküyor ancak bana da kazanç gelmedi. İlginç.16 sından sonra yapılan doğrulama talepleri çok uzun sürüyor bence ilerleyen günlerde artar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam kayıt aşamasında bilgilerini giriyorsun altta referans kısmına kodu yapıştırıyorsun kayıt oluyorsun. Mail geliyor mailden onay verince hesabın aktif oluyor. Giriş yaptığında ayarlara gelince aşağıda doğrulamalar var oraya bilgileri ve kimlik fotoğrafı vs. doldurarak onaya yolluyorsun.
Bu da benim referans kodum kullanmak isteyen olursa: 317507867
iş bankası üzerinden para yatırmaya çalışırken kripto para ödemelerini kullanınız diye bir hata alıyorumHocam sizin durum ilginç, isterseniz bir desteğe yazın. İşin ilginç tarafı bana da kazanç gelmedi sizden.
sana ne kadar kazanç sağlıyor kişi başı ?Hocam arkadaş üye oldu herşeyi onaylandı ancak hesabına BTXN gelmemiş. Dediği maili referans kısmından baktığımda var gözüküyor ancak bana da kazanç gelmedi. İlginç.
Hocam işlemi nasıl yapıyorsunuz? İşlem şu şekilde;iş bankası üzerinden para yatırmaya çalışırken kripto para ödemelerini kullanınız diye bir hata alıyorum
bunu nasıl düzelticem öyle bir seçenekte bulamadım uygulama içerisinde
Dostum konuda yazıyor zaten. Davet edilen de 20 BTXN kazanıyor davet edende.sana ne kadar kazanç sağlıyor kişi başı ?
tamam hocam işş bankası direnk bitexen göndermek için yer yapmış kripto ödemeler diye ondan orayı kullandırtıyorHocam işlemi nasıl yapıyorsunuz? İşlem şu şekilde;
Varlıklarım>para yatırma>banka seç>çıkan IBAN ve kurum adını mobil bankacılık uygulamasından EFT/HAVALE sekmesine yaz ve en az 1₺ gönder.
Dostum konuda yazıyor zaten. Davet edilen de 20 BTXN kazanıyor davet edende.
O kısmı bilmiyorum maalesef, ziraat seçip gönderebilirsin ama hocam. Benim kartım garanti bankasına ait ve listede yok. Bu sebepten başka bir banka seçip EFT HAVALE yapıyorum.tamam hocam işş bankası direnk bitexen göndermek için yer yapmış kripto ödemeler diye ondan orayı kullandırtıyor
hallettim hocam teşekkür ederim şuan kendi referansımı kullanıp başkalarını kaydetsem para gelir mi bana referans başıO kısmı bilmiyorum maalesef, ziraat seçip gönderebilirsin ama hocam. Benim kartım garanti bankasına ait ve listede yok. Bu sebepten başka bir banka seçip EFT HAVALE yapıyorum.
Ayın 12sinden sonra kayıt olanlar referans kazancı elde edemiyordu sanırım. Ama yine de deneyin.hallettim hocam teşekkür ederim şuan kendi referansımı kullanıp başkalarını kaydetsem para gelir mi bana referans başı
tamamdır hocam teşekkür ederim sizin referansı kullanırım olmadıAyın 12sinden sonra kayıt olanlar referans kazancı elde edemiyordu sanırım. Ama yine de deneyin.