Neler Yeni

Ana Konu [REHBER] Bitexen Borsası ile 150₺ Kazan ! (Kimlikli)

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,732
İsim
Orkun

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,732
İsim
Orkun
56 ama sadece 10 kişi onaylamış hocam.
16 sından sonra yapılan doğrulama talepleri çok uzun sürüyor bence ilerleyen günlerde artar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uygulamasını indirdim referans kodunu elle kopyalalıp yapıştırdım
Bende çözemedim şimdi
Hocam kayıt aşamasında bilgilerini giriyorsun altta referans kısmına kodu yapıştırıyorsun kayıt oluyorsun. Mail geliyor mailden onay verince hesabın aktif oluyor. Giriş yaptığında ayarlara gelince aşağıda doğrulamalar var oraya bilgileri ve kimlik fotoğrafı vs. doldurarak onaya yolluyorsun.

Bu da benim referans kodum kullanmak isteyen olursa: 317507867

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
16 sından sonra yapılan doğrulama talepleri çok uzun sürüyor bence ilerleyen günlerde artar.

Hocam kayıt aşamasında bilgilerini giriyorsun altta referans kısmına kodu yapıştırıyorsun kayıt oluyorsun. Mail geliyor mailden onay verince hesabın aktif oluyor. Giriş yaptığında ayarlara gelince aşağıda doğrulamalar var oraya bilgileri ve kimlik fotoğrafı vs. doldurarak onaya yolluyorsun.

Bu da benim referans kodum kullanmak isteyen olursa: 317507867
Hocam arkadaş üye oldu herşeyi onaylandı ancak hesabına BTXN gelmemiş. Dediği maili referans kısmından baktığımda var gözüküyor ancak bana da kazanç gelmedi. İlginç.

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
Hocam sizin durum ilginç, isterseniz bir desteğe yazın. İşin ilginç tarafı bana da kazanç gelmedi sizden.
iş bankası üzerinden para yatırmaya çalışırken kripto para ödemelerini kullanınız diye bir hata alıyorum

bunu nasıl düzelticem öyle bir seçenekte bulamadım uygulama içerisinde

soul

80+ Silver
Hocam arkadaş üye oldu herşeyi onaylandı ancak hesabına BTXN gelmemiş. Dediği maili referans kısmından baktığımda var gözüküyor ancak bana da kazanç gelmedi. İlginç.
sana ne kadar kazanç sağlıyor kişi başı ?

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
iş bankası üzerinden para yatırmaya çalışırken kripto para ödemelerini kullanınız diye bir hata alıyorum

bunu nasıl düzelticem öyle bir seçenekte bulamadım uygulama içerisinde
Hocam işlemi nasıl yapıyorsunuz? İşlem şu şekilde;
Varlıklarım>para yatırma>banka seç>çıkan IBAN ve kurum adını mobil bankacılık uygulamasından EFT/HAVALE sekmesine yaz ve en az 1₺ gönder.

sana ne kadar kazanç sağlıyor kişi başı ?
Dostum konuda yazıyor zaten. Davet edilen de 20 BTXN kazanıyor davet edende.

• Beğen
Reaksiyonlar: soul

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
Hocam işlemi nasıl yapıyorsunuz? İşlem şu şekilde;
Varlıklarım>para yatırma>banka seç>çıkan IBAN ve kurum adını mobil bankacılık uygulamasından EFT/HAVALE sekmesine yaz ve en az 1₺ gönder.

Dostum konuda yazıyor zaten. Davet edilen de 20 BTXN kazanıyor davet edende.
tamam hocam işş bankası direnk bitexen göndermek için yer yapmış kripto ödemeler diye ondan orayı kullandırtıyor

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
tamam hocam işş bankası direnk bitexen göndermek için yer yapmış kripto ödemeler diye ondan orayı kullandırtıyor
O kısmı bilmiyorum maalesef, ziraat seçip gönderebilirsin ama hocam. Benim kartım garanti bankasına ait ve listede yok. Bu sebepten başka bir banka seçip EFT HAVALE yapıyorum.

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
O kısmı bilmiyorum maalesef, ziraat seçip gönderebilirsin ama hocam. Benim kartım garanti bankasına ait ve listede yok. Bu sebepten başka bir banka seçip EFT HAVALE yapıyorum.
hallettim hocam teşekkür ederim şuan kendi referansımı kullanıp başkalarını kaydetsem para gelir mi bana referans başı

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
hallettim hocam teşekkür ederim şuan kendi referansımı kullanıp başkalarını kaydetsem para gelir mi bana referans başı
Ayın 12sinden sonra kayıt olanlar referans kazancı elde edemiyordu sanırım. Ama yine de deneyin.

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
Ayın 12sinden sonra kayıt olanlar referans kazancı elde edemiyordu sanırım. Ama yine de deneyin.
tamamdır hocam teşekkür ederim sizin referansı kullanırım olmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,053
Üyeler
160,934
Son üye
Lastro
Top Bottom