Neler Yeni

Ana Konu [REHBER] Bitexen Borsası ile 150₺ Kazan ! (Kimlikli)

mfimmel

80+ Silver
Merhaba dostlar, bazılarınız biliyordur ben bu forumda genelde borsalar ile ücretsiz kripto kazanmak için konular açıyorum. Şimdi Bitexen tekrar bir kampanya başlattı, Ben bu borsaya çok daha önce başlatmış olduğu kampanya ile üye olmuştum. o zamanlar ön satışta olan bir coini veriyordu. şimdi kendi coinini veriyor. Eskiden verdiği 1 BTXN 60₺ ediyordu ama şuan maalesef oldukça düştü. şimdi olayı anlatayım;

Bitexen arkadaşını davet et kampanyası başlattı ve böylelikle davet ettiğiniz her üye 20 BTXN kazanıyor ve sizde kazanıyorsunuz.
Konu ana konu olana kadar Referanslar gizlenecektir !
Alıntıyı görüntüle

Öncelikle yapmanız gereken adımlar
1- Bitexen kayıt olma sayfasına gidip referans linki ile kayıt olmanız gerekiyor. https://www.bitexen.com/sign-up?ref=415779002
Kod olarak:415779002

Alıntıyı görüntüle

2- Daha sonra kayıt olduktan sonra profil kısmına girip gerekli doğrulamaları yapmanız gerek.

Alıntıyı görüntüle

3- Adres onayı kısmını e-devlet üzerinden ikametgah alıp ekran görüntüsü alıp atmanız yeterli. (herhangi bir sorun olmuyor sıkıntı etmeyiniz.)

4-Kimlik onayı ve adres onayı tamamlandıktan sonra müşteri tanıma formunu tamamlamanız gerekmekte, bu olay oldukça basit. Sadece anket tarzı sorulara cevap veriyorsunuz (30saniye)

5-Daha sonra onaylar gerçekleştikten kısa bir süre sonra hesabınıza 20 BTXN ödül tanımlanacak.

6- Bunu Hızlı al-sat menüsünü kullanarak satabilir, ve IBAN adresinize çekebilirsiniz.

İyi forumlar.

NOT:REFERANS ANA KONU OLUNCA VERİLECEKTİR.! REFERANS Kod olarak:415779002

Ve son olarak ÇEKİM KANITI;
Alıntıyı görüntüle
Ek olarak belirteyim adres kısmını ekran görüntüsü yerine .pdf olarak indirip atmanız daha sağlıklı olacaktır.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,733
İsim
Orkun
Adres formuna ben PDF olarak ekleyemedim diye hatırlıyorum. PDF'i açıp ekran görüntüsü alıp sayfayı kırparak JPG türünde de koyabilirsiniz. Kabul ediyorlar. Kimlik formuna kimliğinizi elinizde tutarak net bir şekilde okunacak şekilde koyun.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Ek olarak belirteyim adres kısmını ekran görüntüsü yerine .pdf olarak indirip atmanız daha sağlıklı olacaktır.
Adres formuna ben PDF olarak ekleyemedim diye hatırlıyorum. PDF'i açıp ekran görüntüsü alıp sayfayı kırparak JPG türünde de koyabilirsiniz. Kabul ediyorlar. Kimlik formuna kimliğinizi elinizde tutarak net bir şekilde okunacak şekilde koyun.
Evet PDF olarak eklenmiyor, bu sebepten SS almanız yeterlidir yazdım. bende ilk başta PDF denemiştim ancak daha sonrasında ekran görüntüsü olarak atmak zorunda kalmıştım.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Nasıl eklenmiyor?

Ben ekledim.
Bende direkt fotoğraflar sayfasına atıyordu hocam, tabii kullandığınız telefona bağlı olarak belkide dosya seçme ekranınız farklı olabilir orasını bilemem.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,733
İsim
Orkun
Bende direkt fotoğraflar sayfasına atıyordu hocam, tabii kullandığınız telefona bağlı olarak belkide dosya seçme ekranınız farklı olabilir orasını bilemem.
Kanka ayıptır sorması kaç kişi şu ana kadar bitexen den referansını kullandı acayip merak ediyorum.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,733
İsim
Orkun
Referans ile para kazanmayı 12 Ağustos'tan sonra kayıt olan kullanıcılar yapamıyor.
Birini referansım ile üye yaptım onaylama başvurularını yolladı bakalım. Ben konu yayınlanır yayınlanmaz üye oldum 12 Ağustos da.
Başvurular onaylanınca referans dan ödül alıp alamadığımı yazarım.

Top Bottom