ben kredi kartımdan attım direkt geçmiştibaya bi oldu geçmedi hala
ben kredi kartımdan attım direkt geçmiştibaya bi oldu geçmedi hala
baktım 30dk olmu şatalıben kredi kartımdan attım direkt geçmişti
açıklamayı yanlış yazmış olabilir misinizbaktım 30dk olmu şatalı
İşlem açıklamasını kopyalayıp yapıştırdım direktaçıklamayı yanlış yazmış olabilir misiniz
evet zorunlu18 yaş üstü zorunlu mu ?
paparadan nasıl attınız hocam? sadece kendi adına ait olan banka ile atılır yazıyor. banka kartı ile atmanız gerekmekte.paparadan 10tl attım bitexene ne zaman geçer tahmini
kripto borsası bu tabii ki zorunlu hocam.18 yaş üstü zorunlu mu ?
paparadan iban ile attım aynı isim üzerinepaparadan nasıl attınız hocam? sadece kendi adına ait olan banka ile atılır yazıyor. banka kartı ile atmanız gerekmekte.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kripto borsası bu tabii ki zorunlu hocam.
geçer mi hiç bilmiyorum hocam.
diğer bankalara işlem saati geçtiği için qnb den atamadım
Dediğim gibi banka hesabı isteniyor hocam, parayı gönderseniz bile yine IBAN çekmeniz gerekecek.
hocam FAST işlem yapsaydınız keşke, ayrıca 10₺ fazla olmuş 1 ₺ bile yeterli.Alıntıyı görüntüle
diğer bankalara işlem saati geçtiği için qnb den atamadım
mail attım bakalım, olmazsa yarın sabah gönderirimDediğim gibi banka hesabı isteniyor hocam, parayı gönderseniz bile yine IBAN çekmeniz gerekecek.
fast te kabul etmedi qnb yaDediğim gibi banka hesabı isteniyor hocam, parayı gönderseniz bile yine IBAN çekmeniz gerekecek.
hocam FAST işlem yapsaydınız keşke, ayrıca 10₺ fazla olmuş 1 ₺ bile yeterli.
papara min10tl gönderiyormail attım bakalım, olmazsa yarın sabah gönderirim
fast te kabul etmedi qnb ya
instagramdan yazdım ben direkt cevap veriyorlar mail attım 3 gündür cevap yokmail attım bakalım, olmazsa yarın sabah gönderirim