Neler Yeni

Rehber Brave Browser BAT Token Nasıl Çekilir?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
BRAVE BAT ÇEKME.png

Brave Browser kullanımınızda size BAT Token hediye veriyor.
Peki biriken BAT Tokenlarınızı nasıl çekeceksiniz kısaca, lafı dolandırmadan anlatalım.

1.Uphold hesabı açın. 18 yaş sınırı vardır. Ailenizin kimliğini kullanmak veya kullanmamak.
2. Brave Rewards ayarlarından Uphold hesabınızı tarayıcıya bağlayın.
3.(Burayı unuttum!) Kazandığınız BAT'lar ya belli periyotlarla Uphold hesabınıza aktarılıyor. Ya da siz bir tuşla aktarıyorsunuz.
BAT'lar Uphold'da! Sonra?
4. Brave Browswe BAT'ları XRP'ye çevirin.
transact1.png

Ana sayfada sağda bulunan Anything to Anything bölümünde Transact sekmesinde From yazan yere "Brave Browser"ı seçin, To yazan yeri Cryptocurrencies başlığı altından "XRP"yi seçin. Miktarı fulle, onay ver.
5.XRP'leri Binance (fark etmez) hesabınıza aktaralım.
Ben işlemi çoktan yaptığım için uygun fotoğraf gösteremiyorum.
Yine aynı yere gelin. From'u "XRP" olarak seçin. To yazan yeri ise Crypto Networks başlığı altından XRP seçin. Miktarı fulleyin. İşlemi ön izleyin.
XRP cüzdan adresinizi ve MEMO numaranızı girdikten sonra işleme onay verin.
⚠️MEMO adresinin yanlış veya eksik girilmesi paranızın kaybına sebeptir.

uydu3

80+ Silver
İşlem için en az ne kadar xrp lazım vs yazsanız daha güzel olurmuştu

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Alıntıyı görüntüle

Brave Browser kullanımınızda size BAT Token hediye veriyor.
Peki biriken BAT Tokenlarınızı nasıl çekeceksiniz kısaca, lafı dolandırmadan anlatalım.

1.Uphold hesabı açın. 18 yaş sınırı vardır. Ailenizin kimliğini kullanmak veya kullanmamak.
2. Brave Rewards ayarlarından Uphold hesabınızı tarayıcıya bağlayın.
3.(Burayı unuttum!) Kazandığınız BAT'lar ya belli periyotlarla Uphold hesabınıza aktarılıyor. Ya da siz bir tuşla aktarıyorsunuz.
BAT'lar Uphold'da! Sonra?
4. Brave Browswe BAT'ları XRP'ye çevirin.
Alıntıyı görüntüle
Ana sayfada sağda bulunan Anything to Anything bölümünde Transact sekmesinde From yazan yere "Brave Browser"ı seçin, To yazan yeri Cryptocurrencies başlığı altından "XRP"yi seçin. Miktarı fulle, onay ver.
5.XRP'leri Binance (fark etmez) hesabınıza aktaralım.
Ben işlemi çoktan yaptığım için uygun fotoğraf gösteremiyorum.
Yine aynı yere gelin. From'u "XRP" olarak seçin. To yazan yeri ise Crypto Networks başlığı altından XRP seçin. Miktarı fulleyin. İşlemi ön izleyin.
XRP cüzdan adresinizi ve MEMO numaranızı girdikten sonra işleme onay verin.
⚠️MEMO adresinin yanlış veya eksik girilmesi paranızın kaybına sebeptir.
Hesap oluşturmak için 2BAT gerekiyor.
Onu da belirt.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hesap oluşturmak için 2BAT gerekiyor.
Onu da belirt.
Aslında gerekmiyor. Kendin uphold açarsan gerekmiyor. Ama brave içinden otomatik açılmasını istiyorsan belli bir sınır olması gerekiyor.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Gayet güzel rehber, bende 7-8 aydır kullanıyorum sorularınızı yanıtlayabilirim dostlar.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Gayet güzel rehber, bende 7-8 aydır kullanıyorum sorularınızı yanıtlayabilirim dostlar.
ben şuan upholdda hesap açmaya çalışıyorum fakat mail gelmiyor, bi ara geldi tıkladım süresi mi ne dolmuş bildirim hemen gitti okuyamadım.
mail fastlını geçebilirsem başka ne gibi belgeler istiyor? bazıları maaş bodrosu felan yazmış. sen attın mı öyle bir belge? alexaya sordum cevap alamadım

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Şu hesap oluşturma uyuz etti beni. :D
Ne kadar sürede düzelir ki bu?
Aylık ne kadar kazanıyorsunuz?
Uphold hesabı açmak oldukça basit, ama ben uphold güncellenmeden önce açmıştım hesabı. şuanda ne durumda bilmiyorum bakmam gerekiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben şuan upholdda hesap açmaya çalışıyorum fakat mail gelmiyor, bi ara geldi tıkladım süresi mi ne dolmuş bildirim hemen gitti okuyamadım.
mail fastlını geçebilirsem başka ne gibi belgeler istiyor? bazıları maaş bodrosu felan yazmış. sen attın mı öyle bir belge? alexaya sordum cevap alamadım
Kimlik, selfie, duruma göre ikametgah. Borsaların geneli bu bilgileri ister, sadece borsalara üye olarak 300$ kazandım. buraya konu açtığımda dolandırıcı damgası yediğim için buraya konu açmadım bu yüzden, herhangi bir borsa da sorabilirsiniz çoğu borsada üyeyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,861
Üyeler
164,210
Son üye
neon ne9
Top Bottom