Gözlük aldığım yerde ki kişi söylemişti bunu vay be duyduğuma sevindim 18'ime girdikten sonra ilk işim doktor aramak olacak teşekkürler hocam.Benim de çok kuvvetli reflekslerim. Biri elini gözüme yaklaştırınca anında kaçıyor. Uyuşturdukları için bu refleks baya azalıyor. Yani olabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu da şehir efsanesi. Hem miyop hem astigmat ikisi bir düzeliyor. Ben de ikisi de vardı ve düzeldi.
Benim de çok kuvvetli reflekslerim. Biri elini gözüme yaklaştırınca anında kaçıyor. Uyuşturdukları için bu refleks baya azalıyor. Yani olabilirsin.
Bu da şehir efsanesi. Hem miyop hem astigmat ikisi bir düzeliyor. Ben de ikisi de vardı ve düzeldi.
Estağfurullah hocam. Ben de elime o kağıdı verdiklerinde senin gibi zannetmiştim. Şurayı şurayı imzala dedi tabi ben okumadan imzalamam dedim baştan sona okudum. Öyle bir madde yer almıyor merak etme.He cidden mi ben valla öyle olduğunu sanıyordum. Bu ameliyat boyunca ve sonrasında başına gelenlerden sorumlu değiliz gibisinden. Bak işte cahillik ne kadar kötü ya.
İçim rahatladı valla sağ ol. Henüz gözüm için doktora gitmesem de uzakta problem olduğunu biliyorum o yüzden ileri de bu ameliyatı olmayı düşünüyorum. O yüzden güzel rehber olmuş elinize sağlık.Estağfurullah hocam. Ben de elime o kağıdı verdiklerinde senin gibi zannetmiştim. Şurayı şurayı imzala dedi tabi ben okumadan imzalamam dedim baştan sona okudum. Öyle bir madde yer almıyor merak etme.
Eskiden evet astigmat düzeltilemiyordu. Teknoloji gelişince Excimer Lazer ortaya çıktı ve bu sayede astigmat da düzeltilebildi. Şu an tüm hastaneler Excimer Lazer makinesini kullanıyor. Ben teşekkür ederim inşallah sende 4k görürsün yakında.Gözlük aldığım yerde ki kişi söylemişti bunu vay be duyduğuma sevindim 18'ime girdikten sonra ilk işim doktor aramak olacak teşekkürler hocam.
Numaran daha da ilerlemeden bi doktora görünmeni tavsiye ederim. Teşekkür ederim.İçim rahatladı valla sağ ol. Henüz gözüm için doktora gitmesem de uzakta problem olduğunu biliyorum o yüzden ileri de bu ameliyatı olmayı düşünüyorum. O yüzden güzel rehber olmuş elinize sağlık.
Valla çok rahat edersiniz hocam. Şiddetle tavsiyemdir. Yüklü miktar para veriyorsunuz ama değiyor.bir düşüneyim bunu o zaman. Eğer bu kadar kolaysa bende olabilirim.
Benim göz durumu çok garip ya. Günün ilk saatlerinde sorunsuz şahin gibi görüyorum ama telefona bak kitaba bak derken akşam olduğunda uzak falan gözükmüyor. Şu aralar anti blue gözlük ile baya azalttım bu sorunu ama yine de var. Bir o yüzden gitmek istemiyorum. İki de doktora pek gitmeyi sevmiyorum ya.Eskiden evet astigmat düzeltilemiyordu. Teknoloji gelişince Excimer Lazer ortaya çıktı ve bu sayede astigmat da düzeltilebildi. Şu an tüm hastaneler Excimer Lazer makinesini kullanıyor. Ben teşekkür ederim inşallah sende 4k görürsün yakında.
Numaran daha da ilerlemeden bi doktora görünmeni tavsiye ederim. Teşekkür ederim.
Valla çok rahat edersiniz hocam. Şiddetle tavsiyemdir. Yüklü miktar para veriyorsunuz ama değiyor.
Hocam bu excimer lazer dediğiniz olay iki göz ameliyatı türünde de geçerli mi yoksa sadece LASIK'de miEskiden evet astigmat düzeltilemiyordu. Teknoloji gelişince Excimer Lazer ortaya çıktı ve bu sayede astigmat da düzeltilebildi. Şu an tüm hastaneler Excimer Lazer makinesini kullanıyor. Ben teşekkür ederim inşallah sende 4k görürsün yakında.
Numaran daha da ilerlemeden bi doktora görünmeni tavsiye ederim. Teşekkür ederim.
Valla çok rahat edersiniz hocam. Şiddetle tavsiyemdir. Yüklü miktar para veriyorsunuz ama değiyor.
Hocam ben de 5 5.5 civarı miyop ve 2 civarı astigmat vardı yanlış hatırlamıyorsamHocam kaç xxxx p den 4K ya geçtiniz
(Allaha şükür herhangi bir sağlık problemim yok sadece meraktan soruyorum)
Nasıl ya benim gözler 4 numara falan ameliyat olsam bir daha hiç bozulmuyor muHayır bu bir şehir efsanesi. 18 yaşını doldurmuş herkes yaptırabilir. Kişiye özel yapıldığı için tekrar bozulması mümkün değil.
Göz ihmale gelmez hocam. Kol değil bacak değil.Benim göz durumu çok garip ya. Günün ilk saatlerinde sorunsuz şahin gibi görüyorum ama telefona bak kitaba bak derken akşam olduğunda uzak falan gözükmüyor. Şu aralar anti blue gözlük ile baya azalttım bu sorunu ama yine de var. Bir o yüzden gitmek istemiyorum. İki de doktora pek gitmeyi sevmiyorum ya.
Miyopluk derecem küçük ama astigmatizm olduğu için görüşüm kötüydü. 480p den 4k ya geçtim diyebilirim.Hocam kaç xxxx p den 4K ya geçtiniz
(Allaha şükür herhangi bir sağlık problemim yok sadece meraktan soruyorum)
Haklısın aslında şu korona bitsin rahatça giderim (zaman kazanıyor)Göz ihmale gelmez hocam. Kol değil bacak değil.
Excimer Lazer hem PRK hem de LASİK de kullanılıyor. PRK eski yöntem, eğer kornean yeterince kalın değilse mecbur PRK oluyorsun. Yeterince kalın ise LASIK olabiliyorsun. Muayeneden sonra söylüyor doktor sana zaten. Excimer Lazer ile 10 dereceye kadar miyopluk ve astigmat tedavi edilebiliyor.Hocam bu excimer lazer dediğiniz olay iki göz ameliyatı türünde de geçerli mi yoksa sadece LASIK'de mi
Hocam ben de 5 5.5 civarı miyop ve 2 civarı astigmat vardı yanlış hatırlamıyorsam
gözlüksüz sıfırsınız hiç bir şey göremiyorsunuz unutun dünyayı piksel piksel ne gördüğünüzü bilmiyorsunuz görmeye çabalıyorsunuz ama olmuyor
yani mesela ben şuan ekrana tahmini bir biçimde 30 cm uzaklıktan bakıyorum 24 inç ips panel bir monitör kullanıyorum gözlüğü çıkarınca okuyamıyorum hocam.
Okulda gözlüksüz tahta ki yazılar var ya beyaz tahtada ki yazılar gözlüğü çıkarınca tamamen gidiyor tahta bembeyaz yazı olduğuna dair hiç bir şey göremiyorsun ben miyopum yakındakileride göremiyorum öyle söyleyeyim.
Hayır bozulmuyor. Çünkü kişiye özel yapılıyor.Nasıl ya benim gözler 4 numara falan ameliyat olsam bir daha hiç bozulmuyor mu
Bence de korona bitsin öyle git. Ben gittim ve kimden kaptım bilmiyorum şu an koronayım. Tabi bu senin korona olacağın anlamına gelmiyor Hatta sıra bile bekledim olmak için önümde bir sürü kişi vardı.Haklısın aslında şu korona bitsin rahatça giderim (zaman kazanıyor)