Neler Yeni

[REHBER] Lazer (Göz) Ameliyatı Oldum Deneyimlerim (Güncellendi)

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Benim de çok kuvvetli reflekslerim. Biri elini gözüme yaklaştırınca anında kaçıyor. Uyuşturdukları için bu refleks baya azalıyor. Yani olabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu da şehir efsanesi. Hem miyop hem astigmat ikisi bir düzeliyor. Ben de ikisi de vardı ve düzeldi.
Gözlük aldığım yerde ki kişi söylemişti bunu vay be duyduğuma sevindim 18'ime girdikten sonra ilk işim doktor aramak olacak teşekkürler hocam.

Techno08

80+ Gold
Benim de çok kuvvetli reflekslerim. Biri elini gözüme yaklaştırınca anında kaçıyor. Uyuşturdukları için bu refleks baya azalıyor. Yani olabilirsin.

Bu da şehir efsanesi. Hem miyop hem astigmat ikisi bir düzeliyor. Ben de ikisi de vardı ve düzeldi.

bir düşüneyim bunu o zaman. Eğer bu kadar kolaysa bende olabilirim.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
He cidden mi ben valla öyle olduğunu sanıyordum. Bu ameliyat boyunca ve sonrasında başına gelenlerden sorumlu değiliz gibisinden. Bak işte cahillik ne kadar kötü ya.
Estağfurullah hocam. Ben de elime o kağıdı verdiklerinde senin gibi zannetmiştim. Şurayı şurayı imzala dedi tabi ben okumadan imzalamam dedim baştan sona okudum. Öyle bir madde yer almıyor merak etme.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Estağfurullah hocam. Ben de elime o kağıdı verdiklerinde senin gibi zannetmiştim. Şurayı şurayı imzala dedi tabi ben okumadan imzalamam dedim baştan sona okudum. Öyle bir madde yer almıyor merak etme.
İçim rahatladı valla sağ ol. Henüz gözüm için doktora gitmesem de uzakta problem olduğunu biliyorum o yüzden ileri de bu ameliyatı olmayı düşünüyorum. O yüzden güzel rehber olmuş elinize sağlık.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Gözlük aldığım yerde ki kişi söylemişti bunu vay be duyduğuma sevindim 18'ime girdikten sonra ilk işim doktor aramak olacak teşekkürler hocam.
Eskiden evet astigmat düzeltilemiyordu. Teknoloji gelişince Excimer Lazer ortaya çıktı ve bu sayede astigmat da düzeltilebildi. Şu an tüm hastaneler Excimer Lazer makinesini kullanıyor. Ben teşekkür ederim inşallah sende 4k görürsün yakında.

İçim rahatladı valla sağ ol. Henüz gözüm için doktora gitmesem de uzakta problem olduğunu biliyorum o yüzden ileri de bu ameliyatı olmayı düşünüyorum. O yüzden güzel rehber olmuş elinize sağlık.
Numaran daha da ilerlemeden bi doktora görünmeni tavsiye ederim. Teşekkür ederim.

bir düşüneyim bunu o zaman. Eğer bu kadar kolaysa bende olabilirim.
Valla çok rahat edersiniz hocam. Şiddetle tavsiyemdir. Yüklü miktar para veriyorsunuz ama değiyor.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Eskiden evet astigmat düzeltilemiyordu. Teknoloji gelişince Excimer Lazer ortaya çıktı ve bu sayede astigmat da düzeltilebildi. Şu an tüm hastaneler Excimer Lazer makinesini kullanıyor. Ben teşekkür ederim inşallah sende 4k görürsün yakında.

Numaran daha da ilerlemeden bi doktora görünmeni tavsiye ederim. Teşekkür ederim.

Valla çok rahat edersiniz hocam. Şiddetle tavsiyemdir. Yüklü miktar para veriyorsunuz ama değiyor.
Benim göz durumu çok garip ya. Günün ilk saatlerinde sorunsuz şahin gibi görüyorum ama telefona bak kitaba bak derken akşam olduğunda uzak falan gözükmüyor. Şu aralar anti blue gözlük ile baya azalttım bu sorunu ama yine de var. Bir o yüzden gitmek istemiyorum. İki de doktora pek gitmeyi sevmiyorum ya.

NecroPunch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ali Paşa Yıldırım
Hocam kaç xxxx p den 4K ya geçtiniz
(Allaha şükür herhangi bir sağlık problemim yok sadece meraktan soruyorum)

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager

Hocam bu excimer lazer dediğiniz olay iki göz ameliyatı türünde de geçerli mi yoksa sadece LASIK'de mi

Hocam ben de 5 5.5 civarı miyop ve 2 civarı astigmat vardı yanlış hatırlamıyorsam
gözlüksüz sıfırsınız hiç bir şey göremiyorsunuz unutun dünyayı piksel piksel ne gördüğünüzü bilmiyorsunuz görmeye çabalıyorsunuz ama olmuyor
yani mesela ben şuan ekrana tahmini bir biçimde 30 cm uzaklıktan bakıyorum 24 inç ips panel bir monitör kullanıyorum gözlüğü çıkarınca okuyamıyorum hocam.
Okulda gözlüksüz tahta ki yazılar var ya beyaz tahtada ki yazılar gözlüğü çıkarınca tamamen gidiyor tahta bembeyaz yazı olduğuna dair hiç bir şey göremiyorsun ben miyopum yakındakileride göremiyorum öyle söyleyeyim.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,391
İsim
Mert Metshi
Hayır bu bir şehir efsanesi. 18 yaşını doldurmuş herkes yaptırabilir. Kişiye özel yapıldığı için tekrar bozulması mümkün değil.
Nasıl ya benim gözler 4 numara falan ameliyat olsam bir daha hiç bozulmuyor mu

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Benim göz durumu çok garip ya. Günün ilk saatlerinde sorunsuz şahin gibi görüyorum ama telefona bak kitaba bak derken akşam olduğunda uzak falan gözükmüyor. Şu aralar anti blue gözlük ile baya azalttım bu sorunu ama yine de var. Bir o yüzden gitmek istemiyorum. İki de doktora pek gitmeyi sevmiyorum ya.
Göz ihmale gelmez hocam. Kol değil bacak değil.

Miyopluk derecem küçük ama astigmatizm olduğu için görüşüm kötüydü. 480p den 4k ya geçtim diyebilirim.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hocam bu excimer lazer dediğiniz olay iki göz ameliyatı türünde de geçerli mi yoksa sadece LASIK'de mi

Hocam ben de 5 5.5 civarı miyop ve 2 civarı astigmat vardı yanlış hatırlamıyorsam
gözlüksüz sıfırsınız hiç bir şey göremiyorsunuz unutun dünyayı piksel piksel ne gördüğünüzü bilmiyorsunuz görmeye çabalıyorsunuz ama olmuyor
yani mesela ben şuan ekrana tahmini bir biçimde 30 cm uzaklıktan bakıyorum 24 inç ips panel bir monitör kullanıyorum gözlüğü çıkarınca okuyamıyorum hocam.
Okulda gözlüksüz tahta ki yazılar var ya beyaz tahtada ki yazılar gözlüğü çıkarınca tamamen gidiyor tahta bembeyaz yazı olduğuna dair hiç bir şey göremiyorsun ben miyopum yakındakileride göremiyorum öyle söyleyeyim.
Excimer Lazer hem PRK hem de LASİK de kullanılıyor. PRK eski yöntem, eğer kornean yeterince kalın değilse mecbur PRK oluyorsun. Yeterince kalın ise LASIK olabiliyorsun. Muayeneden sonra söylüyor doktor sana zaten. Excimer Lazer ile 10 dereceye kadar miyopluk ve astigmat tedavi edilebiliyor.

Nasıl ya benim gözler 4 numara falan ameliyat olsam bir daha hiç bozulmuyor mu
Hayır bozulmuyor. Çünkü kişiye özel yapılıyor.

Haklısın aslında şu korona bitsin rahatça giderim (zaman kazanıyor)
Bence de korona bitsin öyle git. Ben gittim ve kimden kaptım bilmiyorum şu an koronayım. Tabi bu senin korona olacağın anlamına gelmiyor :D Hatta sıra bile bekledim olmak için önümde bir sürü kişi vardı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,014,227
Üyeler
160,657
Son üye
mustafa.grkm