Mellow_.
80+ Bronze
Dahası
oradaki olmayan şeysin galibayıllardır bu işin içindeyim kankam bedava bir şey varsa bilki ücret sensindir.
oradaki olmayan şeysin galibayıllardır bu işin içindeyim kankam bedava bir şey varsa bilki ücret sensindir.
LAN
2. Günü. Bala manuel incelemedeManuel inceleme bekliyorum kaç gün oldu sizin?
Şans etkeni var hocam, bazı arkadaşlarıma 10 dolar bazılarına 0.18 çıktı, internette 30 dolar alanda gördüm.Kaç dolar düştü size, 3-5 dolar veriyorsa uğraşmam aga. 0.18 dolar fln nedir ya gözünü seveyim, sakız alıyım desen onu bile yapamazsın.
Hocam bir ortalaması vardır, 300 dolar da çıkan olur illaki ama ortalama vardır yani. 0.18 dolar çıkabilecek yere ben girmem aga, nasıl üst sınırı varsa bir alt sınırı da olması lazım yani, dalga mı geçiyon abi, 0.18 dolar yerine adama sövseler daha az üzülür.Şans etkeni var hocam, bazı arkadaşlarıma 10 dolar bazılarına 0.18 çıktı, internette 30 dolar alanda gördüm.
Tabii düşük gelmesi daha yüksektir büyük ihtimal, belli olmuyor.Hocam bir ortalaması vardır, 300 dolar da çıkan olur illaki ama ortalama vardır yani. 0.18 dolar çıkabilecek yere ben girmem aga, nasıl üst sınırı varsa bir alt sınırı da olması lazım yani, dalga mı geçiyon abi, 0.18 dolar yerine adama sövseler daha az üzülür.
bu doğrulmayı o kadar bekliyoruz doğrulama onaylanmama ihtimali var mı?Tabii düşük gelmesi daha yüksektir büyük ihtimal, belli olmuyor.
şansa bağlı 0-1800 arası.Adamim gelmis yine. gecenkini yedik bitti. biraz daha kazanalim bakalim
Mesaj otomatik birleştirildi:
kutudan sansa 1800 dolar cikabiliyor muymus?