Çağrı Yılmaz
80+ Silver
*Bunu yapmadan önce tosla hesabınızda en az 30 TL yüklü olmalıdır.
*Haberiniz olmadan bedava 10 TLyi kendiniz almış olabilirsiniz sonra bana olmuyor diye sövmeyin.
*Kartınız internet alışverişine açık olmalı.
*Kampanya 31 Mayısta bitiyor.
*Onaylanmamış veya tosla kart alınmamış hesaplarda bu kampanya çıkmıyor.
*Yapanlar yazarsa sevinirim.
Dostlar bugün size bedava Tosla 10 TL Cashback nasıl alınır onu anlatacağım.Aslında bunu yapabilmemizin sebebi tosladaki 30 tl ve üzeri ürünlere 10 TL cashback vermesi.Kampanyayı bilmeyenler için;
1.Adım:
-İlk olarak iade yapabildiğimiz fiyatı 30 tl veya 30 tl üstü bir ürün seçmemiz lazım.Ben Trendyoldan bir şapka buldum kargo dahil 38 tl idi.
- Bu ürün sizde başka bir üründe olabilir yeterki iade edilebilir ve 30 tl veya 30 tl üzeri bir fiyatı olsun.
2.Adım:
-Sonra seçtiğimiz bu ürünü satın almamız lazım,ben aldım şuan.
-Sonra uygulamayı açıp bakın 10 tl casback gelmiş mi diye,
Bana gelmiş.
3.Adım:
-Siparişi iptal edin.Cashback hesabımızda kalıyor.
Ben iptal ettim.
İade 2-3 güne geliyor,aslında bu konuyu iade geldikten sonra açacaktım ama dayanamadım ,iade geldiğinde konuya ekleyeceğim.
*Haberiniz olmadan bedava 10 TLyi kendiniz almış olabilirsiniz sonra bana olmuyor diye sövmeyin.
*Kartınız internet alışverişine açık olmalı.
*Kampanya 31 Mayısta bitiyor.
*Onaylanmamış veya tosla kart alınmamış hesaplarda bu kampanya çıkmıyor.
*Yapanlar yazarsa sevinirim.
Dostlar bugün size bedava Tosla 10 TL Cashback nasıl alınır onu anlatacağım.Aslında bunu yapabilmemizin sebebi tosladaki 30 tl ve üzeri ürünlere 10 TL cashback vermesi.Kampanyayı bilmeyenler için;
1.Adım:
-İlk olarak iade yapabildiğimiz fiyatı 30 tl veya 30 tl üstü bir ürün seçmemiz lazım.Ben Trendyoldan bir şapka buldum kargo dahil 38 tl idi.
- Bu ürün sizde başka bir üründe olabilir yeterki iade edilebilir ve 30 tl veya 30 tl üzeri bir fiyatı olsun.
2.Adım:
-Sonra seçtiğimiz bu ürünü satın almamız lazım,ben aldım şuan.
-Sonra uygulamayı açıp bakın 10 tl casback gelmiş mi diye,
Bana gelmiş.
3.Adım:
-Siparişi iptal edin.Cashback hesabımızda kalıyor.
Ben iptal ettim.
İade 2-3 güne geliyor,aslında bu konuyu iade geldikten sonra açacaktım ama dayanamadım ,iade geldiğinde konuya ekleyeceğim.
Son düzenleme: