Neler Yeni

REHBER | Ucuza yurtdışına nasıl çıkılır? (%50 daha ucuz)

OnurCiftci26

80+ Bronze
Londra'dan Sofya'ya inince Sofya'dan TR'ye geçmek için 440 daha vereceksin. Etti sana 880.
Evet vereceksin ancak Londra'dan Türkiye'ye dönmek için vereceğin uçak fiyatından çok daha ucuz :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

O tarz bir yola ihtiyacı olan biri konu açar, sizin internetten varsayarak yaptığınız yola güvenmez.
Varsayım mı güldürme.

JATDAV2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
JATDAV
Evet vereceksin ancak Londra'dan Türkiye'ye dönmek için vereceğin uçak fiyatından çok daha ucuz :)

Varsayım mı güldürme.
Bu site aracılığıyla gidip gelme işlemi yaptınız mı?

OnurCiftci26

80+ Bronze
Bu site aracılığıyla gidip gelme işlemi yaptınız mı?
Bu site dediğiniz Dünya'nın en güvenilir sitelerindendir. Bilmiyorsanız yorum yapmayın cahil durumuna düşüyorsunuz. Site zaten aracı bir site Obilet gibi. Ben Yurtiçi biletimi bu site üzerinden almıştım sıkıntı yaşamadım.

Sofya-Toronto arası 9.971 TL iken
1658920049107.png

İstanbul'dan gidersen 38.991 ödüyorsun.

1658920077832.png

JATDAV2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
JATDAV
Bu site dediğiniz Dünya'nın en güvenilir sitelerindendir. Bilmiyorsanız yorum yapmayın cahil durumuna düşüyorsunuz. Site zaten aracı bir site Obilet gibi. Ben Yurtiçi biletimi bu site üzerinden almıştım sıkıntı yaşamadım.

Sofya-Toronto arası 9.971 TL iken
Alıntıyı görüntüle

İstanbul'dan gidersen 38.991 ödüyorsun.

Alıntıyı görüntüle
Site ne kadar güvenilir olursa olsun dediğiniz yöntemi uygulamak için sahip olunması gereken evrakları karşılamak zor.
Onlara sahip olan biri de zaten daha kolaylarını biliyordur.

OnurCiftci26

80+ Bronze
Site ne kadar güvenilir olursa olsun dediğiniz yöntemi uygulamak için sahip olunması gereken evrakları karşılamak zor.
Onlara sahip olan biri de zaten daha kolaylarını biliyordur.
Neyin evrağından bahsediyorsun kardeşim zaten yurtdışına çıkacaksan bu evrakları almak zorundasın. Daha kolay bir yolu da yok zaten.

JATDAV2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
JATDAV
Neyin evrağından bahsediyorsun kardeşim zaten yurtdışına çıkacaksan bu evrakları almak zorundasın. Daha kolay bir yolu da yok zaten.
Arkadaşım anlamıyor musun? Normal kişisel pasaport ile Bulgaristan vizesi için ayrı uğraş oradan gidiş için ayrı uğraş. Onlara sahip olmak için ödenecek tutarı hesaplamıyorsunuz.

Bana dediğiniz yolu önce kendiniz deneyimledikten sonra konuşun. Fiyat olarak Türkiye'den kalkış pahalı bunu kabul ediyorum ancak bu yollarla da o kadar basit değil.

OnurCiftci26

80+ Bronze
Arkadaşım anlamıyor musun? Normal kişisel pasaport ile Bulgaristan vizesi için ayrı uğraş oradan gidiş için ayrı uğraş. Onlara sahip olmak için ödenecek tutarı hesaplamıyorsunuz.

Bana dediğiniz yolu önce kendiniz deneyimledikten sonra konuşun. Fiyat olarak Türkiye'den kalkış pahalı bunu kabul ediyorum ancak bu yollarla da o kadar basit değil.
Sen o kafanı boşuna yorma her türlü daha kolay daha ucuz bu yöntemi kullanarak da çıkan bir sürü insan var zaten araştırırsan bulursun.

JATDAV2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
JATDAV
Ya cahil diyeceğim cahillere hakaret olacak.

Amazon'un bile şikayeti çok sayıda ancak bu güvenilir olmadğını mu gösteriyor? Hayır, en güvenilir alışveris sitesi.

Alıntıyı görüntüle
Şikayetvar gibi tırnağım kırıldı diye yorum yapan sitelerden bakmadım. Normal insanların yorumlarına bakarken 10 kişiden 4'ünün bir şekilde mağdur olduğunu gördüm bu yeterli bir sayı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Benim Bulgaristan vatandaşlığım var giriş çıkışta sorun yaşamam ancak normal bir Türkiye vatandaşı için 2 ayrı vize işlemiyle uğraşmak zor olabilir yine de yararlı bir konu

Top Bottom