- Bütçe
- 40000
5060 ti için en ucuz:
pckolik.com.tr
7800 XT için en ucuz:
www.gaming.gen.tr
9060 XT için en ucuz:
www.gamegaraj.com
sistemlerini buldum. Valo, cs tarzı rekabetçi oyunlar oynuyorum, valoda gecikme konusunda nvidia reflex tarzı teknolojiler fark eder mi? Daha çok rekabetçi oyun oynayıp dlss/fsr/rt gibi şeylerle de işim olmadığı için 7800 xt almak daha mantıklı geliyor. Hangisini alsam arada kaldım foruma danışmak istedim.
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
7800 XT için en ucuz:

IMOLA-7800XT / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
IMOLA-7800XT sistem tavsiyesi AMD Ryzen 5 7600X TRAY ve ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.

9060 XT için en ucuz:
Cube 7A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj
Cube 7A AMD Radeon RX9060XT ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da.
sistemlerini buldum. Valo, cs tarzı rekabetçi oyunlar oynuyorum, valoda gecikme konusunda nvidia reflex tarzı teknolojiler fark eder mi? Daha çok rekabetçi oyun oynayıp dlss/fsr/rt gibi şeylerle de işim olmadığı için 7800 xt almak daha mantıklı geliyor. Hangisini alsam arada kaldım foruma danışmak istedim.