superligth al geçmerhaba fiyatlar ne durumda bilmiyorum ama kablosuz gecikmesiz hafif mouse önerir misiniz
vgn dragonfly pro normalde bende önerirdim ama alalı 4 ay oldu doğru düzgün kullanmadım bile ama çift tıklama sorunu var zaten kronik bir sorunuymuş o yüzden pek tavsiye etmemteşekkürler arkadaşlar şuan gündemimde olan mouseler
logitech pro x superlight2
glorious model o wireless
vgn dragonfly pro
logitechi konusmaya gerek zaten
vgn dragonfly fiyatı ve superlighta benzerliği sensorleri vs ile dikkatimi çekti
model o wirelesse de cok sıcak bakmıyom açıkcası
Bende de promax var . 3 aydır kullanıyorum. Öyle sorunum olmadı.vgn dragonfly pro normalde bende önerirdim ama alalı 4 ay oldu doğru düzgün kullanmadım bile ama çift tıklama sorunu var zaten kronik bir sorunuymuş o yüzden pek tavsiye etmem
neden bilmiyorum ama bende öyle bir sorun var ve gerçekten doğru düzgün kullanmadım bileBende de promax var . 3 aydır kullanıyorum. Öyle sorunum olmadı.
Geçmiş olsun hocam .neden bilmiyorum ama bende öyle bir sorun var ve gerçekten doğru düzgün kullanmadım bile
Sağolun hocam teknik destek ekibi ile iletişime geçicem eğer anlaşamazsak yeni bir mouse arayışına geçicemGeçmiş olsun hocam .
Dragon Fly F1 Pro Max modelini 2.elden satıyorum skateleri ile birlikte daha 20 günlük ürün düşünürsen konuşuruzteşekkürler arkadaşlar şuan gündemimde olan mouseler
logitech pro x superlight2
glorious model o wireless
vgn dragonfly pro
logitechi konusmaya gerek zaten
vgn dragonfly fiyatı ve superlighta benzerliği sensorleri vs ile dikkatimi çekti
model o wirelesse de cok sıcak bakmıyom açıkcası
Yok knka benim elim baya bir büyük , mouse elimin altında çok küçük kaldıneden satıyorsunuz memnun değil misiniz