Eskiden göndermek istedikleri linkin yanında oluyordu bu reklam. Şimdi kısaltılmış linkte olduğu için olmuyor maalesef.Yukarıdaki url de bir yeri silince direkt siteye atıyordu.
Universal Bypass bu tarz şeyleri hiç bekletmeden geçiyor, o yüzden çok severim kendisini. Bir de elimde recaptcha solver var o da oldukça güzelKurayım bakalım yapamadım çünkü
Hocam bunları telefondan yazıyordum şuan PC'ye geçtim dediklerinizi yaptım ve sayenizde indirdim. Çok teşekkür ediyorumUniversal Bypass bu tarz şeyleri hiç bekletmeden geçiyor, o yüzden çok severim kendisini. Bir de elimde recaptcha solver var o da oldukça güzel
opera için var mıDur dur, en güzel çözüm bende. Universal Bypass eklentisini kur bu tarz link yönlendirmelerin hepsini pass geçer.
Mevcut ama kurulumu farklı Chromium tabanlılarda. Gelişmiş modda klasörü tanıtarak kuruyorsunuz ki çok basit. Sitesinde de açıklıyor.opera için var mı
Ne yapmam lazımMevcut ama kurulumu farklı Chromium tabanlılarda. Gelişmiş modda klasörü tanıtarak kuruyorsunuz ki çok basit. Sitesinde de açıklıyor.
Zip dosyasını indirin internetten, sonra bir klasöre çıkartın. Opera eklentiler bölümüne girin, geliştirici seçeneklerini açın ve orada klasörden yükle veya o tarz Opera'da adı ne diye geçiyor bilmiyorum ona tıklayın sonra klasörü seçin otomatik kurar.Ne yapmam lazım