Neler Yeni

RENDER İÇİN HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Burak Sac
Bütçe
35000
Herkese selamlar :)

Arkadaşlar render için hazır sistem tavsiyelerinizi iletebilir misiniz?
Bütçe 35.000 TL çok az üstüne çıkabilirim.
Değerli yorum ve görüşlerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Valla piyasa ki sistemleri hiç beğenemiyorum. Geçen günler de birkaç arkadaşımız için araştırma yaptım fakat irezil değil irezillliği de geçmiş hazır sistemler. Farklı sitelerden tek tek alma imkanınız ve montajlama imkanınız olur ise o şekilde tek tek linklerini atayım. O şekilde de tam kestiremiyorum ama 35.000 TL'ye giriş seviyesi anakart, 500gb ssd ve diğer parçalardan da hafif hafif kısarsak anca denk gelir. Belki de daha düzgün toplarız amma bilemedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Burak Sac
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla piyasa ki sistemleri hiç beğenemiyorum. Geçen günler de birkaç arkadaşımız için araştırma yaptım fakat irezil değil irezillliği de geçmiş hazır sistemler. Farklı sitelerden tek tek alma imkanınız ve montajlama imkanınız olur ise o şekilde tek tek linklerini atayım. O şekilde de tam kestiremiyorum ama 35.000 TL'ye giriş seviyesi anakart, 500gb ssd ve diğer parçalardan da hafif hafif kısarsak anca denk gelir. Belki de daha düzgün toplarız amma bilemedim.
hocam valla hazır sistem olursa benim için daha iyi olur 40 bine kadar zorlarım bütçeyi ayrıca işlemci konusunda çok kararsızım İNTEL ve AMD arasında çok kaldım :(

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
hocam valla hazır sistem olursa benim için daha iyi olur 40 bine kadar zorlarım bütçeyi ayrıca işlemci konusunda çok kararsızım İNTEL ve AMD arasında çok kaldım :(
Valla render işlerinden anlamasan da forum sayesin de AMD işlemcilerin de performansının iyi olduğunu görmüştüm. 7500f işlemci gayet bütçeniz ile uyumlu. Bi bakayım bakalım tekrsrdan hazır sistemlere uygun bir şey bulabilecek miyim.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Son düzenleme:

ardzq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
arda inci
Instagram
ardzq
Steam
ardax6336
Discord
ardzq
Epic Games
ardax6336
Discord
ardzq
Hocam şöyle bir sistem buldum bak bakalım. Mantıklı geldiği için atıyorum, bütçenin altında olduğununun farkındayım. Ben araştırırken sende baka dur :D.

Özelleştirmeleri yaptım ben. 29.629 TL fiyatı olması lazım.
hocam benim de bir konu var aynı şekilde render için ama mimarlık programları toplama olarak düşünüyorum konuy agöz atabilirsen sevinirim

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs

X SHADOW X

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Oğuzhan
İşlemci intelin render konusunda daha iyi performans gösteriyor ama ben AMD almani tavsiye ederim Ryzen 5 7500F ikinci elden Rtx 4070 alsan kurtarır sanırım

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
hocam benim de bir konu var aynı şekilde render için ama mimarlık programları toplama olarak düşünüyorum konuy agöz atabilirsen sevinirim
Hocam baktım konuna da, bu render işlerinden hiç anlamıyorum ki yav. Bütçeye göre sistem yada parça buluruz gerisine artık siz araştırıp performansına bakarsınız. Biz bütçenize göre ürünler bulalım da gerisi kolay, olmadı yeni konu açarsınız.

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Umut
Hocam şöyle bir sistem buldum bak bakalım. Mantıklı geldiği için atıyorum, bütçenin altında olduğununun farkındayım. Ben araştırırken sende baka dur :D.

Özelleştirmeleri yaptım ben. 29.629 TL fiyatı olması lazım.
render yapılacağı için rtx daha doğru olurdu hocam

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
render yapılacağı için rtx daha doğru olurdu hocam
Ah işte bi düzgün fiyatını hak eden bir sistem olsa, malesef hiç içime sinmiyor sistemler. İçime sinenleri atıyorum bütçeye göre, render performanslarını hiç bilmiyorum. Bide sırf Nvidia bakarız olmadı.

ardzq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
arda inci
Instagram
ardzq
Steam
ardax6336
Discord
ardzq
Epic Games
ardax6336
Discord
ardzq
Hocam baktım konuna da, bu render işlerinden hiç anlamıyorum ki yav. Bütçeye göre sistem yada parça buluruz gerisine artık siz araştırıp performansına bakarsınız. Biz bütçenize göre ürünler bulalım da gerisi kolay, olmadı yeni konu açarsınız.
İnternette çok net bir bilgi bulamadım 12400 kullanan da var AMD epyc kullanan da 3060 ekran kartı kullanan da 4080 süper kullanan da hine de teşekkürler. İyi forumlar.

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Umut
şuanda bir bakayım dedim o kadar güzel sistemler yok hocam biraz daha bakıcam beklemede kalın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ah işte bi düzgün fiyatını hak eden bir sistem olsa, malesef hiç içime sinmiyor sistemler. İçime sinenleri atıyorum bütçeye göre, render performanslarını hiç bilmiyorum. Bide sırf Nvidia bakarız olmadı.
evet hocam ventuslu sistemler var fiyatını hak etmeyen

Top Bottom