Render İçin T6 Ultra Yeterlimidir?

Bence yeterli

Orta Düzey renderda ne kadar ısınabilir
Sizce 170tlye değermi yoksa gaming gecesi gibi yerlerden başka markalaramı bakmalıyım(Bütçem max 200)
Ve montaj nasıl oluyor zormudur?
montajı zor ama genel soğutucular ile takma mantığı aynı o yüzden hepsi zo thermaltake v200 kasa ile ön kapağı kapalı şekilde aida 64 testinde 30 dakika sonunda 83 dereceyi gördüm oyunlarda 72 75 arası geziyor

Pekala montajı nasıldır?
Anakartı komple çıkarmammı lazım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kas
montajı zor ama genel soğutucular ile takma mantığı aynı o yüzden hepsi zo thermaltake v200 kasa ile ön kapağı kapalı şekilde aida 64 testinde 30 dakika sonunda 83 dereceyi gördüm oyunlarda 72 75 arası geziyor
kasa spec delta stok sotgutucu 90ları zorladı resmen gta5 de 70 üstünde hep
t6 ultra iyi soğutursa düşünüyorum

Pekala montajı nasıldır?

kas

stok ile 95 derece görüyordum dediğim değerlerden 5 derece çıkar yaklaşık o değerleri görüceksin

Pekala montajı nasıldır?

kas

Beni yanlış anlama lütfen.
AMD kullanıcısı olarak söylüyorum.
AMD'nin genel sorunu UV işlemi uygulamadan işlemciler maalesef gerektiğinden fazla voltaj çektiğinden fazla ısınıyor.

Pekala montajı nasıldır?

kas

üstünden çıkan termal macun iyi değil bunuda düşün ileride iyi macun alıcam ben şimdilik böyle devam ediyorum

AMD'nin genel sorunu UV işlemi uygulamadan işlemciler maalesef gerektiğinden fazla voltaj çektiğinden fazla ısınıyor.
uv yi nasıl yapcaz anlatan yok ki

o zaman fena değil gibi t6 ultra
değil iyi bence ama biraz ses var dikkat et turboya geçince değişik bir ses var normalde gayet sessiz turboda acayip bir ses geliyor unutma

ilk defa tam amd kulanıyorum eski cihazda intel ve nvidia vardı 3.senede ets2 yüksek ayar kaldıramaz oldu kasmaya başladı resmen
İntelde aynı durum varmıdır?

üstünden çıkan termal macun iyi değil bunuda düşün ileride iyi macun alıcam ben şimdilik böyle devam ediyorum

uv yi nasıl yapcaz anlatan yok ki

Youtube üzerinde bir çok video mevcut. İzlersen biraz mantığını kaparsın zor bir şey değil. Ryzen Master üzerinden yapabilirsin.

Tabi Ryzen Master üzerinden yaptığından her bilgisayarı açtığın'da o profili yapıp save yapman gerekiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,259
Üyeler
189,054
Son üye
brtkdk
Geri