Çözüldü✓ T6 Ultra Fan Önerir misiniz?

bencede alayım. kaç gr alayım? içinden çıkan 1 gr mış.
İçinden çıkanı kullanırsın yeterlide olur. Macunun değerleri önemli t6 ultra gelince yazarsın kötü ise macun alırsın .

bencede alayım. kaç gr alayım? içinden çıkan 1 gr mış.
arctic mx-4 2019 edition 4gr aldım ben. çünkü içinden çıkacağını bilmiyodum boşa aldım. 1gr 3 sene falan götürür. bence şimdi alma içinden çıkana göre al. kötüsü çıkarsa al arctic mx4 ü iyi çıkarsa bitene kadar alma

senede bir pcye bakım yapmakta fayda var. senede bir pcyi temizleyip işlemci termal macunu değişmeli.4-5 senede bir de ekran kartı termal macunu değişmeli
bak onu yapıyorum. vakum motorum var. onla temizliyorum. sonrada yine fanları ve devreleri hafif hafif yumuşak bir fırçayla temizliyorum. yapışan tüm tozlar vakumla gitmiyor çünkü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1 senede bir değiştirebilirsin. Macunu ne kalın ne ince sürmen lazım aksi taktirde sıcaklıkların fazla çıkacaktır.

Yüksek olunca iyi oluyor . Gelince macunun üstünde yazıyor o sayılar yazarsın bana kötü ise yeni macun alırsın .
tamamdır. 15inden sonrada fanı aldım mı tamam hepsi.

bak onu yapıyorum. vakum motorum var. onla temizliyorum. sonrada yine fanları ve devreleri hafif hafif yumuşak bir fırçayla temizliyorum. yapışan tüm tozlar vakumla gitmiyor çünkü.

en iyi şekilde öyle yapılır zaten

Hayırlı olsun.

arctic mx-4 2019 edition 4gr aldım ben. çünkü içinden çıkacağını bilmiyodum boşa aldım. 1gr 3 sene falan götürür. bence şimdi alma içinden çıkana göre al. kötüsü çıkarsa al arctic mx4 ü iyi çıkarsa bitene kadar alma
4 gr falan alıp kullanıp kalanını kurumadan saklayabiliyor muyuz?

Hayırlı olsun.
teşekkür ederim. bilgiler için sağolun iyi oldu gerçekten.

4 gr falan alıp kullanıp kalanını kurumadan saklayabiliyor muyuz?

teşekkür ederim. bilgiler için sağolun iyi oldu gerçekten.
saklayabilirsin ancak mesela mx4 de 10 sene dayanıklılık yazıyor son kullanım tarihi geçer mesela yani işlevi kalmayabilir

saklayabilirsin ancak mesela mx4 de 10 sene dayanıklılık yazıyor son kullanım tarihi geçer mesela yani işlevi kalmayabilir
10 sene dayanıklılık derken. uyguladıktan sonra 10 sene değiştirmeye gerek mi olmuyor. yoksa saklama yılımı?

Geri