oytuncilen
80+
- Reaksiyon skoru
- 50
- Konu Sahibi Konu Sahibi
220 tl şu anBende 150 TL ye almıştım .
220 tl şu anBende 150 TL ye almıştım .
Yok biz 2-3 ay önce almıştık ondan o fiyata aldık .220 TL şu an
bencede alayım. kaç gr alayım? içinden çıkan 1 gr mış.ben şanslıyım o zaman. zaten artctic mx4 aldım ben 10 sene dayanıklılık varmış aslında alabilirsin 10 sene dayanıklılığı var.
zaten 2-3 ay önce millet 3600x i 1600tl ye falan almışYok biz 2-3 ay önce almıştık ondan o fiyata aldık .
İçinden çıkanı kullanırsın yeterlide olur. Macunun değerleri önemli t6 ultra gelince yazarsın kötü ise macun alırsın .bencede alayım. kaç gr alayım? içinden çıkan 1 gr mış.
arctic mx-4 2019 edition 4gr aldım ben. çünkü içinden çıkacağını bilmiyodum boşa aldım. 1gr 3 sene falan götürür. bence şimdi alma içinden çıkana göre al. kötüsü çıkarsa al arctic mx4 ü iyi çıkarsa bitene kadar almabencede alayım. kaç gr alayım? içinden çıkan 1 gr mış.
bu numaralar nedir yawwBana da 6,66 geldiydi.
Termal macunun iletkenlik değeri iyi olunca sıcaklık değerlerin daha iyi oluyor.bu numaralar nedir yaww![]()
bak onu yapıyorum. vakum motorum var. onla temizliyorum. sonrada yine fanları ve devreleri hafif hafif yumuşak bir fırçayla temizliyorum. yapışan tüm tozlar vakumla gitmiyor çünkü.senede bir pcye bakım yapmakta fayda var. senede bir pcyi temizleyip işlemci termal macunu değişmeli.4-5 senede bir de ekran kartı termal macunu değişmeli
tamamdır. 15inden sonrada fanı aldım mı tamam hepsi.1 senede bir değiştirebilirsin. Macunu ne kalın ne ince sürmen lazım aksi taktirde sıcaklıkların fazla çıkacaktır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yüksek olunca iyi oluyor . Gelince macunun üstünde yazıyor o sayılar yazarsın bana kötü ise yeni macun alırsın .
en iyi şekilde öyle yapılır zatenbak onu yapıyorum. vakum motorum var. onla temizliyorum. sonrada yine fanları ve devreleri hafif hafif yumuşak bir fırçayla temizliyorum. yapışan tüm tozlar vakumla gitmiyor çünkü.
tamamdır. 15inden sonrada fanı aldım mı tamam hepsi.
Hayırlı olsun.bak onu yapıyorum. vakum motorum var. onla temizliyorum. sonrada yine fanları ve devreleri hafif hafif yumuşak bir fırçayla temizliyorum. yapışan tüm tozlar vakumla gitmiyor çünkü.
tamamdır. 15inden sonrada fanı aldım mı tamam hepsi.
4 gr falan alıp kullanıp kalanını kurumadan saklayabiliyor muyuz?arctic mx-4 2019 edition 4gr aldım ben. çünkü içinden çıkacağını bilmiyodum boşa aldım. 1gr 3 sene falan götürür. bence şimdi alma içinden çıkana göre al. kötüsü çıkarsa al arctic mx4 ü iyi çıkarsa bitene kadar alma
teşekkür ederim. bilgiler için sağolun iyi oldu gerçekten.Hayırlı olsun.
saklayabilirsin ancak mesela mx4 de 10 sene dayanıklılık yazıyor son kullanım tarihi geçer mesela yani işlevi kalmayabilir4 gr falan alıp kullanıp kalanını kurumadan saklayabiliyor muyuz?
teşekkür ederim. bilgiler için sağolun iyi oldu gerçekten.
10 sene dayanıklılık derken. uyguladıktan sonra 10 sene değiştirmeye gerek mi olmuyor. yoksa saklama yılımı?saklayabilirsin ancak mesela mx4 de 10 sene dayanıklılık yazıyor son kullanım tarihi geçer mesela yani işlevi kalmayabilir