oytuncilen
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 47
- İsim
- Oytun Çilen
- Konu Sahibi Konu Sahibi
şu anki sistemde işlemci (1 fanlı) ekran kartı (2 fanlı) ve üstündeki fanlar (kasadaki 3 fandan 2sini çalıştırıyorum, bir de egzoz var) eski olduğu için biraz sesli. ben çok rahatsız olmuyorum ama hanım rahatsız oluyor bilgisayar oturma odasında olduğu için ekran kartı, anakart, işlemci ve ramleri yeniledim. bir de soğutucu alayım dedim. şimdi işlemcideki fan sayısı 2 olacak ses daha çok artar mı diye merak ediyorum. tabi benim için önemli olan performansı ama evdekileri de rahatsız etmek istemiyorum. Daha sessiz denilen tek fanlı başka marka modellerede baktım ama onlarda baya fiyatlı. Bilgilendirmen için teşekkür ederim. sağolasın.Aldığımdan beri hiç fan ayarlarıyla oynamadım sesi beni rahatsız edecek düzeyde olmadığından dolayı o yüzden fanını çıkarmak gibi bir düşüncem olmadı ve yapan varsada bilmiyorum ben sadece fiyatına göre çok iyi bir soğutma yaptığını söylüyorum. Çok sessiz bir şey bekliyorsan şöyle diyim kule tipi hava soğutmaların çıkardığı sesler hemen hemen aynı aradaki farkı yan yana çalışırken koyarsan az da olsa farkedersin ama bu kulaklık takılı iken rahatsız etmiyor. Bilmiyorum PC kullanırken kulaklık mı kullanıyorsun ama kullanmıyorsan biraz rahatsız edebilir olay alışma sürecinde bitiyor