Neler Yeni

Çözüldü✓ T6 Ultra Fan Önerir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Oytun Çilen
Aldığımdan beri hiç fan ayarlarıyla oynamadım sesi beni rahatsız edecek düzeyde olmadığından dolayı o yüzden fanını çıkarmak gibi bir düşüncem olmadı ve yapan varsada bilmiyorum ben sadece fiyatına göre çok iyi bir soğutma yaptığını söylüyorum. Çok sessiz bir şey bekliyorsan şöyle diyim kule tipi hava soğutmaların çıkardığı sesler hemen hemen aynı aradaki farkı yan yana çalışırken koyarsan az da olsa farkedersin ama bu kulaklık takılı iken rahatsız etmiyor. Bilmiyorum PC kullanırken kulaklık mı kullanıyorsun ama kullanmıyorsan biraz rahatsız edebilir olay alışma sürecinde bitiyor
şu anki sistemde işlemci (1 fanlı) ekran kartı (2 fanlı) ve üstündeki fanlar (kasadaki 3 fandan 2sini çalıştırıyorum, bir de egzoz var) eski olduğu için biraz sesli. ben çok rahatsız olmuyorum ama hanım rahatsız oluyor bilgisayar oturma odasında olduğu için :) ekran kartı, anakart, işlemci ve ramleri yeniledim. bir de soğutucu alayım dedim. şimdi işlemcideki fan sayısı 2 olacak ses daha çok artar mı diye merak ediyorum. tabi benim için önemli olan performansı ama evdekileri de rahatsız etmek istemiyorum. Daha sessiz denilen tek fanlı başka marka modellerede baktım ama onlarda baya fiyatlı. Bilgilendirmen için teşekkür ederim. sağolasın.

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Merhabalar. AMD ryzen5 3600x işlemci için snowman T6 ultra fan almayı düşünüyorum. Ancak soğutması nasıl ve sesi yüksek mi bilmiyorum. Kullanan varsa yardımcı olabilir mi? yada onun yerine yine onun fiyatı civarında başka bir fan önerebilir misiniz? Anakartım asus tuf gaming b450m pro s. ram slotlarını kapatır mı? ramlere değermi? ramler 2x8 gb gskill ripjaws 3200 mhz. cooler master elite430 kasama sığar mı?
Kasana sığar . Ramlere de çarpmaz. O fiyata daha iyi bir soğutucu yok . Alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasana sığar . Ramlere de çarpmaz. O fiyata daha iyi bir soğutucu yok . Alabilirsin.
Biraz sesli çalışıyor ama ben fanların yerini değiştirdim ve biostan silent moda aldım . Hiç ses yok .

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Oytun Çilen

Biraz sesli çalışıyor ama ben fanların yerini değiştirdim ve biostan silent moda aldım . Hiç ses yok .
Yerini değiştirdim derken nasıl yaptın anlatır mısın?

Salim5820

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Salim budak
r5 3600 için kullanıyorum sesi öyle aman ala bir ses değil, ama çok güzel soğutuyor (189 TL almıştım o fiyata alınabileceken iylerinden)
açılış 35 derece
yükte 60 derece max
oyunlarda 57 vs geçmiyor
3.9Ghz Voltajsız değerlerim bunlar
ve rainbow ışılandırması çok parlak ve hoş duruyor eğer kasana sığarsa al derim
Kaç cm uzunlugu

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Yerini değiştirdim derken nasıl yaptın anlatır mısın?
Öndeki fan ile arkadaki fanın yerini değiştirdim. Sebebi arkadaki fan full devirde çalışıyor. Yani değiştiremiyorsun . Onu öne aldım . Öndekini de arkaya aldım . Sonra fanı silent moda aldım . Ses yok . İstersen ışıklarını da kapatabiliyorsun.

Kaç cm uzunlugu
T6 ultra'nın 155mm yani 15,5cm

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Oytun Çilen

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Oytun Çilen
Öndeki fan ile arkadaki fanın yerini değiştirdim. Sebebi arkadaki fan full devirde çalışıyor. Yani değiştiremiyorsun . Onu öne aldım . Öndekini de arkaya aldım . Sonra fanı silent moda aldım . Ses yok . İstersen ışıklarını da kapatabiliyorsun.

T6 ultra'nın 155mm yani 15,5cm
Arkadakinin ayarının değiştirilemediğini okumuştum. Yerlerini değiştirince ikisi birden ayarlanıyor yani öylemi? Bi de hangisi ön hangisi arka fan nasıl anlıyorsun :)

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
Merhabalar. AMD ryzen5 3600x işlemci için snowman T6 ultra fan almayı düşünüyorum. Ancak soğutması nasıl ve sesi yüksek mi bilmiyorum. Kullanan varsa yardımcı olabilir mi? yada onun yerine yine onun fiyatı civarında başka bir fan önerebilir misiniz? Anakartım asus tuf gaming b450m pro s. ram slotlarını kapatır mı? ramlere değermi? ramler 2x8 gb gskill ripjaws 3200 mhz. cooler master elite430 kasama sığar mı?
3600 ile kullanıyorum.
kendi içinden çıkan termal macun ile oyunlarda max 62 derece geçmedi.
azcık sesli sadece ama rahatsız etmiyor beniç
ben öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Oytun Çilen

Peki silent modda performansı yeterli oluyor mu soğutucunun?

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Arkadakinin ayarının değiştirilemediğini okumuştum. Yerlerini değiştirince ikisi birden ayarlanıyor yani öylemi? Bi de hangisi ön hangisi arka fan nasıl anlıyorsun :)
Yerlerini değiştirince 2 fan'da kontrol edilmiyor. Sadece 1 fan kontrol ediliyor gene. bakınca direk anlarsın zaten hangisi arka hangisi ön .

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Oytun Çilen
3600 ile kullanıyorum.
kendi içinden çıkan termal macun ile oyunlarda max 62 derece geçmedi.
azcık sesli sadece ama rahatsız etmiyor beniç
ben öneririm.
Ben arctic mx4 termal macun alayım diye düşünmüştüm. kaç mg lık çıkıyor içinden?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,417
Üyeler
163,656
Son üye
cosmospurs
Top Bottom