Neler Yeni

Çözüldü✓ T6 Ultra Fan Önerir misiniz?

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13

Beren

80+ Gold
Malzeme kalitesi iyi değil, fanları sesli çalışıyor, ledleri güzel ışık vermiyor.
Ama güzel soğutuyor, o konuda hakkını yiyemem.

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Malzeme kalitesi iyi değil, fanları sesli çalışıyor, ledleri güzel ışık vermiyor.
Ama güzel soğutuyor, o konuda hakkını yiyemem.
Fanlarını sessizleştirebiliyorsun. Malzeme kaliteside fiyatına göre iyi . Sonuçta 200 tl veriyorsun çok iyi performans alıyorsun . Rgb fan beklemek yanlış olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Oytun Çilen
o macunu ben de aldım aynı anda ancak içinden çıkıyor ve içindek de güzel iletkenlik 6.68 bence gerek yok ben aldım boş boş duruyor. içinden çıkan bitince alırsın
Bi de bu macun olayı var hiç anlamıyorum. ne zamanda bir değiştirmek gerekiyor? nasıl anlıyoruz değişeceği zamanı? eski sistem 9 yıllık aldığım zamandan beri macun değişmedim.

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Oytun Çilen

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
Bi de bu macun olayı var hiç anlamıyorum. ne zamanda bir değiştirmek gerekiyor? nasıl anlıyoruz değişeceği zamanı? eski sistem 9 yıllık aldığım zamandan beri macun değişmedim.
senede bir pcye bakım yapmakta fayda var. senede bir pcyi temizleyip işlemci termal macunu değişmeli.4-5 senede bir de ekran kartı termal macunu değişmeli

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
1 senede bir değiştirebilirsin. Macunu ne kalın ne ince sürmen lazım aksi taktirde sıcaklıkların fazla çıkacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

o numaraların ne olduğunu anlasam :)
Yüksek olunca iyi oluyor . Gelince macunun üstünde yazıyor o sayılar yazarsın bana kötü ise yeni macun alırsın .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,472
Üyeler
163,502
Son üye
galo
Top Bottom