6.68 geldi banaBirine 6.5 W/mK gelmiş.
6.68 geldi banaBirine 6.5 W/mK gelmiş.
Herkese farklı geliyor. Kötü macun'da çıkabilir iyi macun'da.Birine 6.5 W/mK gelmiş.
Yo daha yükseğini bende gördüm lakin bu kısa değilDaha yükseklerini gördüm.![]()
Bana da 6,66 geldiydi.6.68 geldi bana
Fanlarını sessizleştirebiliyorsun. Malzeme kaliteside fiyatına göre iyi . Sonuçta 200 tl veriyorsun çok iyi performans alıyorsun . Rgb fan beklemek yanlış olur.Malzeme kalitesi iyi değil, fanları sesli çalışıyor, ledleri güzel ışık vermiyor.
Ama güzel soğutuyor, o konuda hakkını yiyemem.
Bi de bu macun olayı var hiç anlamıyorum. ne zamanda bir değiştirmek gerekiyor? nasıl anlıyoruz değişeceği zamanı? eski sistem 9 yıllık aldığım zamandan beri macun değişmedim.o macunu ben de aldım aynı anda ancak içinden çıkıyor ve içindek de güzel iletkenlik 6.68 bence gerek yok ben aldım boş boş duruyor. içinden çıkan bitince alırsın
Ben 139TL vermiştim bide abooFanlarını sessizleştirebiliyorsun. Malzeme kaliteside fiyatına göre iyi . Sonuçta 200 TL veriyorsun çok iyi performans alıyorsun . RGB fan beklemek yanlış olur.
Bende 150 tl ye almıştım .Ben 139TL vermiştim bide aboo
o numaraların ne olduğunu anlasamT6 Ultrada macunlar değişik çıkıyor. Yani herkese karışık bana 1.93w/mk geldi .
senede bir pcye bakım yapmakta fayda var. senede bir pcyi temizleyip işlemci termal macunu değişmeli.4-5 senede bir de ekran kartı termal macunu değişmeliBi de bu macun olayı var hiç anlamıyorum. ne zamanda bir değiştirmek gerekiyor? nasıl anlıyoruz değişeceği zamanı? eski sistem 9 yıllık aldığım zamandan beri macun değişmedim.
1 senede bir değiştirebilirsin. Macunu ne kalın ne ince sürmen lazım aksi taktirde sıcaklıkların fazla çıkacaktır.Bi de bu macun olayı var hiç anlamıyorum. ne zamanda bir değiştirmek gerekiyor? nasıl anlıyoruz değişeceği zamanı? eski sistem 9 yıllık aldığım zamandan beri macun değişmedim.
Yüksek olunca iyi oluyor . Gelince macunun üstünde yazıyor o sayılar yazarsın bana kötü ise yeni macun alırsın .o numaraların ne olduğunu anlasam![]()
200tlye aldım. pahalandıkça termal macun kalitesi artıyor galibaBende 150 TL ye almıştım .