Çözüldü✓ T6 Ultra Fan Önerir misiniz?

Malzeme kalitesi iyi değil, fanları sesli çalışıyor, ledleri güzel ışık vermiyor.
Ama güzel soğutuyor, o konuda hakkını yiyemem.

Malzeme kalitesi iyi değil, fanları sesli çalışıyor, ledleri güzel ışık vermiyor.
Ama güzel soğutuyor, o konuda hakkını yiyemem.
Fanlarını sessizleştirebiliyorsun. Malzeme kaliteside fiyatına göre iyi . Sonuçta 200 tl veriyorsun çok iyi performans alıyorsun . Rgb fan beklemek yanlış olur.

o macunu ben de aldım aynı anda ancak içinden çıkıyor ve içindek de güzel iletkenlik 6.68 bence gerek yok ben aldım boş boş duruyor. içinden çıkan bitince alırsın
Bi de bu macun olayı var hiç anlamıyorum. ne zamanda bir değiştirmek gerekiyor? nasıl anlıyoruz değişeceği zamanı? eski sistem 9 yıllık aldığım zamandan beri macun değişmedim.

Bi de bu macun olayı var hiç anlamıyorum. ne zamanda bir değiştirmek gerekiyor? nasıl anlıyoruz değişeceği zamanı? eski sistem 9 yıllık aldığım zamandan beri macun değişmedim.
senede bir pcye bakım yapmakta fayda var. senede bir pcyi temizleyip işlemci termal macunu değişmeli.4-5 senede bir de ekran kartı termal macunu değişmeli

1 senede bir değiştirebilirsin. Macunu ne kalın ne ince sürmen lazım aksi taktirde sıcaklıkların fazla çıkacaktır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o numaraların ne olduğunu anlasam :)
Yüksek olunca iyi oluyor . Gelince macunun üstünde yazıyor o sayılar yazarsın bana kötü ise yeni macun alırsın .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,543
Üyeler
192,746
Son üye
SomeI
Geri