Neler Yeni

Renk ve fan kontrolcü için çoğaltıcı almalımıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Göktuğ Tosun

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Yunus Emre Uzun
bilgisayara ARGB hava akışı için fan alıcam anakartım Asrock b850 livemixer. olurda fanlar papatya diziliminde olmazsa ARGB ve fan kontrolcüsü almam gerekirmi. gerekirse bunun için fiyat performans ne önerirsiniz?

böle bişi buldum alınır mı? yoksa başka öneriler varmı? https://www.amazon.com.tr/PrimeX-PX-4847-Çoklayıcı-Power-Splitter/dp/B0CP42H11J/ref=sr_1_1?sr=8-1
hocam kumandalı bir model alırsanız sanki kumandadan ayarlamak daha güzel olur gibi geldi bana

Strekeos

80+
Ben de Asrock anakart kullanıyorum (B850 Riptide) RGB fanlarım birbirlerine ve anakart kutusundan çıkan çoğaltıcı ile anakartta tek bir RGB slotuna bağlı. Aynı anda hem fan RGB leri hem RAM RGB leri hem de klavye/mouse RGB leri değişsin diye SignalRGB programını kullanıyorum gayet mutluyum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Göktuğ Tosun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de Asrock anakart kullanıyorum (B850 Riptide) RGB fanlarım birbirlerine ve anakart kutusundan çıkan çoğaltıcı ile anakartta tek bir RGB slotuna bağlı. Aynı anda hem fan RGB leri hem RAM RGB leri hem de klavye/mouse RGB leri değişsin diye SignalRGB programını kullanıyorum gayet mutluyum.
hocam alacağım fanlar papatya dizilimine uygun olmaz ise onu yapamam. ondan dolayı çoğaltıcı önerisi istedim.

Top Bottom