Neler Yeni

Renkler ve Zevkler Tartışılır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Glorfindel of Gondolin

Bir İnsan Neden Türkçe Rap Dinler ki?​

Konu başlığı bir kere her şeyi açıklıyor maalesef. İnsanların dinlediği şeye laf ediyorsun, müziğin kendisine değil.
Anladım kardeşim. Gerisini okuma zaten. Ben bu cümleyi kurduğum için herkesin bana hakaretler etmesi çok doğal demi?

majorw0w

80+ Silver
Sizde duyar kasıp, üstümde algı yaparak beğeni kasamazsınız :)
Sana şunu söyleyim benim kimseye saygım yok siz de bana saygı duymak zorunda değilsiniz diyen birinin kendine saygısı yoktur. Kendine saygısı olmayan biri toplumda adam yerine konmaz. İnsan sosyal varlıktır. Bakkal doktora , doktor bakkala muhtaçtır. Birisini sevmesen bile saygı duymak zorundasın. Hoş durmamış diyebilirsin de saygı duymuyorumu gerçek hayatta diyeceğini pek sanmıyorum. Ya arkadaşın olmaz ya da dışlanırsın. Sanırım gerçek hayatta böyle şeylere maruz kaldığın için içini bu foruma döküyorsun.

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Anladım kardeşim. Gerisini okuma zaten. Ben bu cümleyi kurduğum için herkesin bana hakaretler etmesi çok doğal demi?
Sana hakaret edilmesine doğal demiyorum yanlış anlama beni.
Üzgünüm ama sonradan dediğin şeyler konu başlığı ve ilk mesajı değiştirmez. Dediğin şey gayet açık çünkü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Glorfindel of Gondolin

Komando41.

80+ Silver
se
Çoğu kişi saygı duy diyor, bir sonraki mesajında hakaretin dibini boyluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Saygı duymamakla hakareti bir mi tutuyorsun sen şimdi?
senin gibi işte

Ariseks

80+ Gold
Düzgün bir üslup ve seviyeli bir şekilde zevkler ve renkler tartışılabilir
tartışılır ama x çok kötü xden ne anlıyorsun veya neden x giyiyorsun gibi şeyler tartışma olmuyor direk yargılıyorsun o kişinin senin gibi düşünmesini istiyorsun atıyorum bana göre siyahla kırmızı yakışır ama başkasına göre yakışmaz ben seviyorsam önemli değil ama benimde abi siyah kırmızı giymeyen iyi giyiniyorum demesin demem yanlış olur o yüzden sen seversin ben sevmem bu kadar basit

Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Glorfindel of Gondolin
'Bir insan neden Türkçe rap dinler ki' başlı başına dinleyenlere hakarettir.
Sen de hakaret ettin.
Aynen, hakaret :D Orada amacım aşağılama değil soru sorma. Neden yani neden? O konunun başından beri cevap bile alamadım. Herkes hakaret veya linç girişimde bulundu.

Komando41.

80+ Silver
Aynen, hakaret :D Orada amacım aşağılama değil soru sorma. Neden yani neden? O konunun başından beri cevap bile alamadım. Herkes hakaret veya linç girişimde bulundu.
sanamı sorcaz ne dinlediğimizi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,546
Üyeler
161,086
Son üye
cılbırtom
Top Bottom