Neler Yeni

Renkler ve Zevkler Tartışılır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Glorfindel of Gondolin
Forumlar tartışmak için var evet. Aşağılamak için değil.
Kimseyi aşağılamıyorum. Sadece neden dinlediklerini merak ediyorum ve tatmin edici cevap alamıyorum. Hemen başlıyorlar duyar kasmaya veya zevkler renkler falan demeye.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Mutlu olduğuma dair kanıtın ne? The Dark isimli arkadaştan bahsediyorsan, kendisi bana hakaret etti ve bende profiline "See you later!" yazdım.
Ne mutlu olması?
Sana hakaret etmesinin nedeni saygısızlığın olabilir mi? Amacına ulaştın mutlu oldun işte.

Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Glorfindel of Gondolin
Sana hakaret etmesinin nedeni saygısızlığın olabilir mi? Amacına ulaştın mutlu oldun işte.
Art niyetini belli ediyorsun. Kimseyi aşağılamadım ve şahsiyetime hakaret edildi.

Amacım ne söylesene bilelim.

Komando41.

80+ Silver
Kimseyi aşağılamıyorum. Sadece neden dinlediklerini merak ediyorum ve tatmin edici cevap alamıyorum. Hemen başlıyorlar duyar kasmaya veya zevkler renkler falan demeye.
daygı duymak zorundasın diyolar Yok SaYgı DuYmUcAm falan diyosun bide savunma yapıyosun dfjısdfjssdfjıfsdı

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Neden diye bir şey yok. Kırmızı giyen birisine neden kırmızı giyiyorsun diye sorarsan, kırmızıyı sevdiği için giydiğini söyler.
Birine neden o müzik türünü dinlediğini de sorarsan o da sana sevdiği için dinlediğini söyler. Zevkler ve renkler, anladın mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Glorfindel of Gondolin
Neden diye bir şey yok. Kırmızı giyen birisine neden kırmızı giyiyorsun diye sorarsan, kırmızıyı sevdiği için giydiğini söyler.
Birine neden o müzik türünü dinlediğini de sorarsan o da sana sevdiği için dinlediğini söyler. Zevkler ve renkler, anladın mı?
Milyon kez cevabını verdiğim şeyleri söylemeye devam.
Bak, istediğini giyer, yapar, içer ama bu hoşuma gitmezse de laf söylerim. Sende bi' okuduğunu anlamama mı var anlamadım. Malum konuya da "bana göre" dememe rağmen gereksiz bir mesaj yazmıştın.

Komando41.

80+ Silver
en hawali sensin tamam
Milyon kez cevabını verdiğim şeyleri söylemeye devam.
Bak, istediğini giyer, yapar, içer ama bu hoşuma gitmezse de laf söylerim. Sende bi' okuduğunu anlamama mı var anlamadım. Malum konuya da "bana göre" dememe rağmen gereksiz bir mesaj yazmıştı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,535
Üyeler
161,079
Son üye
haidar_55
Top Bottom