Başka nasıl çizeceksin ? Baskı ile mi?Birde bakarak çiziyorum telefondan falan o yüzden farklı olabiliyor bazen.
Herkese merhabalar bugün sizlerle renkli Hellcat Wraith resmi yaptım.
1-Gölgeler ve renkler daha canlı
2-Mavi renk yansıması
3-Japonca ve Korece kendi adımı yazdım
Not : Resme iyice bakınız rica olur.
Herkese merhabalar bugün sizlerle renkli Hellcat Wraith resmi yaptım.
2-Mavi renk yansıması
Ben araştırıyorum beğendiklerimi çiziyorum.Başka nasıl çizeceksin ? Baskı ile mi?
biraz karıştırdım ben istemeden yanlış yazdım birde gece çizdim gözüm kıpkırmızı oluyor o yüzden.Öncelikle Hellcat Wraith'in ne olduğunu bilmiyordum, google'dan baktığım kadar söyleyeceğim yanlış bilgi verirsem düzeltirsin. Bulduğum resimi aşşağıya bırakıyorum Öncelikle Google'dan bakmadan önce çizdiğin karakterin yüzünü ten rengi sandım, ama karakterin altın sarısı bir rengi var. Yüze detay girmemişsiniz, biraz daha onun için uğraşabilirsiniz. Renk kullanımları bana güzel geldi (Renkli çizim yapmıyorum o yüzden net bir şey diyemeyeceğim), fakat karakalem kısımları tam pürüssüz değil. Karakalem kısımlarında peçete kullandınız galiba, fakat bütün çizgiler tek bir yöne doğru değil, bütün tonlamaları tek bir yöne doğru yapıp peçeteyle üstünden geçerseniz daha pürüssüz olur. Son olarak eğer sevdiysen daha büyük çizimlerde Japonca ve Korece ismini kenara imza olarak yazabilirsin. Resim genel olarak iyi olmuş, bana göre en büyük eksisi yukarıda bahsettiğim yüzün maske olarak değil deri olarak gözükmesi. Elinize sağlık
3 şeye uyarsan çok daha iyi bişey çıkabilir
Benim bakarak çizdiğim bu.3 şeye uyarsan çok daha iyi bişey çıkabilir
Belirgin ama çok kalın olmayan hatlar
Resimdeki karakterin yüzünüzün sol alt tarafında belirgin bir çizgi yok neredeyse
Karakalem de nasıl hat çekebilirsiniz;
Tam bir çizgi halinde olmaması ve aynı zamanda bir çok çizgiden de oluşmaması ben tercih ederim bir kaç çizgi yeterli oluyor benim için
Oran orantı
Parmaklar dalından orantı pek de göze göre değil gibi
Nasıl oran orantı yapabilirsiniz ;
Daha çok nereyi çizmek istiyorsanız oraya iyice bakarak ölçüler alırim genellikle örneğin şurdan şurası 2 ölçek ise şurdan şurası 1 ölçek diye hesaplanır genellikle isterseniz kuklaları poz verdirme uygulamaları var onları indirerek de çizim yapabilirsiniz
Gölgelendirme
Yüzün alt tarafındaki gölgelendirme yanlış olmuş gib
Nasıl gölgelendirme yapabilirsiniz ;
Kalemi yan tutarak yapabilirsiniz, parmağınızı kağıda sürterek daha iyi çözünürlükte gölgelendirme yapabilirsiniz ayrıca gölge nin boyutu nu da göz önünde bulundurmak lazımdır.
O dudak ne reis öyleHerkese merhabalar bugün sizlerle renkli Hellcat Wraith resmi yaptım.
2-Mavi renk yansıması
Bu ise ufak tonlamalar hariç güzel olmuş. Renk kullanımına, çizgilere biraz daha dikkat etsen daha güzel olur. Elinize sağlıkBenim bakarak çizdiğim bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben sadece hobi olsun diye çiziyorum
laptopla çok oynadığım ve oyunlar eski gibi eğlence vermediği için resim çizmeye başlayadım.
Kafa biraz daha küçük senin çizdiğinde, tam pozisyonlar tutmuyor. Ölçü alarak çizmiyorsan ona çalışabilirsin, faydası olacaktır.Benim bakarak çizdiğim bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben sadece hobi olsun diye çiziyorum
laptopla çok oynadığım ve oyunlar eski gibi eğlence vermediği için resim çizmeye başlayadım.