Tanklı yazıcılara bak, ucuz diye kartuşlu alma kartuşu bitince bir yazıcı parası da kartuşa istiyorlar.Merhabalar ,başlıkta yazdığı gibi renkli yazıcıya ihtiyacım var bütçem 3500-4000 arası, yazıcılardan hiç anlamam. Öğrenciyim uzun ömürlü olursa güzel olur teşekkürler.
Model veya marka ne önerilir canon , hp vb.Tanklı yazıcılara bak, ucuz diye kartuşlu alma kartuşu bitince bir yazıcı parası da kartuşa istiyorlar.
Marka olarak Epson öneririm de bütçene uygun modeli var mıdır bilmiyorum. HP ve Canon da sektörde bilinen markalar bütçe düşük olduğundan hepsine bak derim hangisi ucuza bulunursa artık.Model veya marka ne önerilir canon , hp vb.
https://www.hepsiburada.com/canon-p...IF8TRUSQ8SWvdpC2meRutFef3KTNUcexoCZo8QAvD_BwEMarka olarak Epson öneririm de bütçene uygun modeli var mıdır bilmiyorum. HP ve Canon da sektörde bilinen markalar bütçe düşük olduğundan hepsine bak derim hangisi ucuza bulunursa artık.
Alternatif olarak daha iyisi varmı bilmiyorum ama ürün güzel gibi, sadece wifi yok olsa daha pratik olur.https://www.hepsiburada.com/canon-p...IF8TRUSQ8SWvdpC2meRutFef3KTNUcexoCZo8QAvD_BwE
Bu ürün nasıl peki hem tanklı hem canon.
Bu ürün tanklımı hocam peki ve kağıdın ön yüzünü bastı ben onun arka yüzüne tekrar baskı yapabiliyormuyum?Alternatif olarak daha iyisi varmı bilmiyorum ama ürün güzel gibi, sadece wifi yok olsa daha pratik olur.
Evet tanklı, çift yönlü baskı için kâğıdın önünü bastıktan sonra kâğıdı senin ters çevirip koyup öyle baskıya devam etmen gerek, çift yönlü baskıyı kendisi yapan yazıcılar baya pahalı.Bu ürün tanklımı hocam peki ve kağıdın ön yüzünü bastı ben onun arka yüzüne tekrar baskı yapabiliyormuyum?
Tamamdır hocam sizin şahsi kullandığınız veya ben olsam bunu alırdım gibi tavsiyeniz varsa açığım.Bu ürünü düşünücem.Evet tanklı, çift yönlü baskı için kâğıdın önünü bastıktan sonra kâğıdı senin ters çevirip koyup öyle baskıya devam etmen gerek, çift yönlü baskıyı kendisi yapan yazıcılar baya pahalı.
Bende Epson L3150 var yıllar önce almıştım hala kullanıyorum bir sorunu yok sadece çift taraflı yazma meselesi bunda da manuel o biraz uğraştırıyor. Güncel serileri L3250, L3252 falan sanırım.Tamamdır hocam sizin şahsi kullandığınız veya ben olsam bunu alırdım gibi tavsiyeniz varsa açığım.Bu ürünü düşünücem.
Bi tık pahalıymış hocam ,görüşleriniz ve yardımınız için teşekkür ederim, canonu alıcam büyük ihtimalle.Bende Epson L3150 var yıllar önce almıştım hala kullanıyorum bir sorunu yok sadece çift taraflı yazma meselesi bunda da manuel o biraz uğraştırıyor. Güncel serileri L3250, L3252 falan sanırım.