Replika ayakkabı alınır mı?

Dediğin doğru ben bayadır af1 kovalıyodum sevdiğim için shopier uygulamasında bile çoğu butik replika modellerini 470tl ye veriyo saçma yani çakma ayakkabıya o kadar vermek bide ayak sağlığı için iyi olmuyo onuda söyliyim
Kanka bende o satıcılardan biriyim. Benim gibi yurtdışından almayanlar ucuza satabiliyor

1000₺ replika mı? Yok artık.

o kadar verilmez bir ayakkabıya çok zengin değilsen
repkilanın kalitelisi olmaz. 1 kalite diyerek hem fiyatı şişiriyolar hem dolandırıyorlar. alabilirsen orjinal al. alamazsan orjinal modelin diğer x markada benzerini. şöyle örnek vereyim rolex submariner pepsi yerine homage olan seiko srpd53 almak. ayrıca replika için 1k bütçe ayırmışsın neymiş bu ayakkabı
Sadece replika için değil ya 1k ya ne denk gelirse

Bence çakma ayakkabı kesinlikle alınmaz.

1.kalite replikalar alınır mı alıp kullanan varsa ne kadar gidiyo yoksa onun yerine adidasın 1klık modellerinden almak mı daha mantıklı.Bütce 1k civarı.
1k civatına çok güzel orijinal ayakkabı alabilirsin niye replikaya yoneliyorsun ki. Ayakkabı konusunda her zaman dikkat edin

1.kalite replikalar alınır mı alıp kullanan varsa ne kadar gidiyo yoksa onun yerine adidasın 1klık modellerinden almak mı daha mantıklı.Bütce 1k civarı.
Ben tercih etmem. 1K fiyata gerçek orijinal ürünler tercih edebilirsin. Sabah ayakkabıda problem olduğunda tüm günün zehir oluyor zaten.

Alınmaz. 600'e Skechers almıştım. Bayadir giyiyorum tabanı aşırı rahat bir ayakkabı.

Geri