Replika ayakkabı alınır mı?

auditoree

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
263
Arkadaşlar selam, linkteki ayakkabıyı çok beğeniyorum ancak daha önce hiç replika ürün kullanmadığım için kararsızım. Replika ayakkabı alınır mı? Kısa sürede açılma yapar mı, rahat mıdır? Orijinalini almayı ben de isterdim ancak orijinalleri 60-80k :) Şimdiden teşekkürler.

Kaliteliyse alinabilir. Ben 2 yil once cakma aldim hala yirtilmadi ve giyiyorum arada sirada. Anck 1700tl boyle bir cakmaya degmez diye dusunuyorum

Kaliteliyse alinabilir. Ben 2 yil once cakma aldim hala yirtilmadi ve giyiyorum arada sirada. Anck 1700tl boyle bir cakmaya degmez diye dusunuyorum
Kaliteli olduğunu düşünüyorum. Ürünün görselleri iyi duruyor.

Replikaya 1700 asla verilmez bence, ne kadar kaliteli olursa olsun kullanım süresi çok kısa. Geçen indirimlerde 900 e orijinal adidas spor ayakkabı almıştım, hala indirimlerde puma nike vs. düşüyor. 1700TL'ye orijinal ayakkabı alıp rahat giymek çok daha mantıklı bence

Ürün açıklamasında böyle yazdığı için almanı tavsiye etmiyorum:

Ürünlerimiz %100 Orjinal Ve Barkodlu Kutulu Ürünlerdir.​

Sahte Veya Replika Ürün Satışımız Bulunmamaktadır.

Arkadaşlar selam, linkteki ayakkabıyı çok beğeniyorum ancak daha önce hiç replika ürün kullanmadığım için kararsızım. Replika ayakkabı alınır mı? Kısa sürede açılma yapar mı, rahat mıdır? Orijinalini almayı ben de isterdim ancak orijinalleri 60-80k :) Şimdiden teşekkürler.

Replika ayakkabıya 1700 verilmez hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri
Ürün açıklamasında böyle yazdığı için almanı tavsiye etmiyorum:

Ürünlerimiz %100 Orjinal Ve Barkodlu Kutulu Ürünlerdir.​

Sahte Veya Replika Ürün Satışımız Bulunmamaktadır.
Yani replika olduğunu biliyorum dediğim gibi orijinali 60k'dan başlıyor bu mdoelin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Replika ayakkabıya 1700 verilmez hocam
Ne kadar verilir peki?

Sen de orijinali 60-80 bin olmayan ayakkabılara bak.

Nike kendi sitesinde bile indirimde 2000-3500 aradına deli fişek güzel basket ayakkabıları var ve günlük kullanımda bile giyilir.

sürekli giyinceksen alınmaz ama kombin için atıyorum haftada 1 2 kez gitinceksen alınır sonra ayağın düz taban olmasın

Geri