Neler Yeni

Replika ps4 kolu alınır mı?

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
yavuz bulut
Soyle 500 750 tl arasi fifa oynamak icin gamepad bakıyordum bunu gördüm yorumları yorum sayısına gore fena degil 450 tl yaziyor papara cashback 400tl ye geliyor
Ayrica bunu pc ye bağlamak icin sanırım Bluetooth lazım pc de Bluetooth yoksa bir de dungle gerekiyor onun için de şunu seçtim mantıklı mıdır almak?

Kol:https://www.hepsiburada.com/sony-ye...magaza=yollasepete&url_src=and-product-detail

Bluetooth dungle:https://www.hepsiburada.com/concord...agaza=AYTEKNOSTORE&url_src=and-product-detail

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Murat
IMG_20231127_163743.jpg

Bende beyaz olanı var tuş hissiyatı falan çok güzel ama analoglarda ve tetik tuşlarında ölü bölge çok fazla. Fifa oynamak için iyi ama yarış oyunlarında çok iyi değil. Dongle konusuna gelecek olursak da zaten çoğu aynı fiyat bandında Bluetooth 5.0 herhangi bir dongle alsan yeterli olacaktır

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Replika herhangi bir ürünü önermem. Sadece performans değil, sağlık kısmıda yerine göre işin içine girebiliyor. En azından biraz daha bütçeyi zorlayıp 2.el temiz ürünlere bakabilirsiniz.

HDogus

80+ Bronze
Pc için en iyi kol xbox kolu bu replikalara boşa para vereceğine ikinci el temiz xbox kolu al keyfine bak derim.

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
yavuz bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Replika herhangi bir ürünü önermem. Sadece performans değil, sağlık kısmıda yerine göre işin içine girebiliyor. En azından biraz daha bütçeyi zorlayıp 2.el temiz ürünlere bakabilirsiniz.
Ya simdi hangisi gercek hangisi değil çok bilgim yok adam bana orjinal diye replikayi gecerir ortada kalirim onu nasıl ayirt edwrim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pc için en iyi kol xbox kolu bu replikalara boşa para vereceğine ikinci el temiz xbox kolu al keyfine bak derim.
Xbox kollarina bir turlu alisamiyorum hocam sol analog yukarda oldugunda elime oturmuyor gibi hissediyorum

Alıntıyı görüntüle
Bende beyaz olanı var tuş hissiyatı falan çok güzel ama analoglarda ve tetik tuşlarında ölü bölge çok fazla. Fifa oynamak için iyi ama yarış oyunlarında çok iyi değil. Dongle konusuna gelecek olursak da zaten çoğu aynı fiyat bandında Bluetooth 5.0 herhangi bir dongle alsan yeterli olacaktır
Güzel gozukuyor da kararsiz kaldim suan

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Murat
Ya simdi hangisi gercek hangisi değil çok bilgim yok adam bana orjinal diye replikayi gecerir ortada kalirim onu nasıl ayirt edwrim

Xbox kollarina bir turlu alisamiyorum hocam sol analog yukarda oldugunda elime oturmuyor gibi hissediyorum

Güzel gozukuyor da kararsiz kaldim suan
yani sana kalmış bir şey yere sertçe düşürüp tuşlara abanarak basmadığın sürece uzun süre götürür bu seni

Top Bottom