Reset,imei,format,rom, bootlaoder

Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar merhaba birkaç sorum var bilgili arkadaşlar cevaplayabilir mi?

1)Format ile sıfırlama aynı şey mi?

2) yurt içi Android cihaza Virüs (rat) vb. bulaşmış olabileceğini düşündüğüm telefonu hard reset değilde ayarlardan fabrika ayarlarına sıfırladım virüs gitmiş mıdır?

3) İkinci el yd redmi telefon aldım adam sıfırlamamisti ben sıfırladım imei gitti telefoncu imei attı ama telefon bir farklı geldi başka telefonla değiştirmis olabileceğini düşündüm, Android telefondaki her virüs hard reset ile silinir mi? (Aldığım telefon virüslü olabilir ve imei atan adamın telefonu değiştirip virüslü bir telefon ile değiştirdiğini düşündüm.

Not: telefona hiç dikkat etmedim aldığım gibi sıfırladım ve telefoncuya gittim.

4)Yd redmi Telefonu birkaç olay yüzünden sifirlayacagim hard reset, imei gidicek telefoncuya imei arttiracagim, imei atma işlemi güvenli mi, adam virüs yükleyebilir mi??

5)İmei yüklendikten sonra bootlaoder kilidini kapatsam sorun olur mu?

(Telefon rootlu değil root checker isimli uygulamadan baktım ve bir uygulama su kodu yazıp baktım ordada rootlu değil çıktı.)

(Stock rom olduğunu düşünüyorum yani fabrikadan gelen.)

Cevaplar için şimdiden teşekkürler

Le formatage et le redémarrage ne sont pas exactement identiques à la sélection du contenu de la mémoire d'un téléphone Android ; le redémarrage utilise les mêmes paramètres, y compris le format de stockage interne. Sauf modification de la ROM ou mise à niveau du micrologiciel, le redémarrage peut être effectué avec les mêmes paramètres ou en supprimant les virus ou les logiciels espions (RAT) via le mode de récupération.

Geri