10/8 ya da 9 gibi bir puan veririm ikinci oyuna. Zevkliydi, bazı yerlerde de azıcık korkutucuydu.
(Özellikle Mr. X'in olduğu sahneler)
Üçüncü oyuna ise puanım 6. Ilk oyununun neredeyse aynısı, çok kısa, yenilik yok. Bir de oyunda Nemessis ile çok boss savaşı var. Neredeyse ölmüyor.
Senin mantigini....
Artik 60-70tlye de pahali demeyin be gozunu seveyim. Steam epic games gayet iyi indirimler yapiyor, bazi firmalar sirf tr icin fiyatlandirma yapiyor fakat bizim insanimizin mantigina bakin. Sanki korsan oynamak degil de orijinal oynamak sucmus gibi davraniyorlar cidden halinize aciyorum. Bi oyuna verecek 60tlen yoktur orasini anlarim ama bazi adamlar var 3070 ile korsan oyun oynuyorlar. Ne denir ki cidden gülünç...
Senin mantigini....
Artik 60-70tlye de pahali demeyin be gozunu seveyim. Steam epic games gayet iyi indirimler yapiyor, bazi firmalar sirf tr icin fiyatlandirma yapiyor fakat bizim insanimizin mantigina bakin. Sanki korsan oynamak degil de orijinal oynamak sucmus gibi davraniyorlar cidden halinize aciyorum. Bi oyuna verecek 60tlen yoktur orasini anlarim ama bazi adamlar var 3070 ile korsan oyun oynuyorlar. Ne denir ki cidden gülünç...
Hocam 3090,6900xt ile oynayan bile var. Bir yerden sonra bagimlilik oluyor herhalde birakamiyorlar. Bir de orijinal alacaksin sen adam gelmis korsan oyna diyor cidden mantiga bakar misin
Bu arada re3 bedava verilmisti bir ara amd ekran karti alanlara oyunu ben oynadim gayet iyi grafikler falan muazzam. Fakat cidden korkunc yani atmosferiyle korkutuyor oyun. Tek kotu yani kisa olmasi.
Resident evil2’yi hic oynamadim fakat herkes ovuyordu.
Son olarak sunu hatirlatiyim once re2 alirsaniz oyunu bitirip severseniz re3’u de almayi dusunurseniz; racoon city paketi ile oyun yaklasik 55-60 tl civarlarina geliyor. Yani ilk once re2 alip bitirseniz bile sonrasi icin re3’u o paket ile satin alin fazladan20-30 tl kar saglarsiniz boylece