Resident evil 4 remake fps drop sorunu ?

Herucane

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,157
Sistemim Rx6700xt ryzen 5 5600 16gb ram oyunun optimizasyon sorunumu var tek bendemi böyle anlamadım durmak testinde ekran kartı 64 geçmiyor resident evilde 72 derece oluyor ilk yüksek ayarlardaydım chapter 1 rahattı 2 3 aşırı drop yedim

Son düzenleme:
Sistemim Rx6700xt ryzen 5 5600 16gb ram oyunun optimizasyon sorunumu var tek bendemi böyle anlamadım durmak testinde ekran kartı 64 geçmiyor resident evilde 72 derece oluyor ilk yüksek ayarlardaydım chapter 1 rahattı 2 3 aşırı drop yedim
ayni sistem var ikimizde ama bende 32gb ram. yag gibi oynadim. sonuna kadar. sadece bir bölümde ayni yerden gecerken 2 kere atti o kadar. optimizasyon süper, sistemle alakalıdır. steam den oynadim

ayni sistem var ikimizde ama bende 32gb ram. yag gibi oynadim. sonuna kadar. sadece bir bölümde ayni yerden gecerken 2 kere atti o kadar. optimizasyon süper, sistemle alakalıdır. steam den oynadim
Rtx açıkmı
Post automatically merged:

Bende steam üzerinden oynuyorum

Rtx açıkmı
Post automatically merged:

Bende steam üzerinden oynuyorum
amd kartların rtx ı o kadar ıyı degıl o yuzden kapattıktan sonra duzgun olmustur

Rtx açıktı hocam bir yağmur yagdı sistem motor oldu bir anda furmarkda 64 gelmedi re4 remake de 72 buldu bir anda
dedıgım gıbı amd kartların rtx ı ıyı calısmıyor cokta tavsıyem o kartta rtx kullanmamanız ztn bana gore cam ve su bırıkıntısı yansımaları dısında gereksız rtx sadece mınecraftta efsane onun dısında dıger dedıgım gecerlı

control de rtx açık yağ gibi akiyor. oyun ile rtx arasindaki optimizasyon dan. yani sadece amd den degil. her oyunda olmuyor.

control de rtx açık yağ gibi akiyor. oyun ile rtx arasindaki optimizasyon dan. yani sadece amd den degil. her oyunda olmuyor.
olabılır ama bana gore genel olarak rtx cok onemlı degıl bana 4090 bıle versen rtx acmam

Geri