Resident Evil 4 Remake kırıldı

sana niye inanayım adamın kitlesi var bağış yapıyor o da onlara hizmet veriyor sen ne vaat ediyosun ? kendi projen var mı başkasının programlarına virüs portlayıp internete atan tipler sizsiniz sanırım
Siz indirmeye devam edin ozaman hocam ertesi gün bilgisayarım çok yavaş diye konu açarken görürüm sizi ben

ben sana babamın hayrına buraya bir oyun linki atıcam indirecekmisin? güvenle virüssüz oyun olduğuna inanıyorsan hulkada inanıyorsun ozaman
siteler reklam veriyor sen indirirken reklamdan fln para kazandırıyor sonra torrenti kuruyorsun ve güzel tarat sıfır sıkıntı 2/3 yıldır bi sorun yaşamadı hddm burada garanri veremem korsan önermeiyoruz

Belli yerler felan yok hocam steam gibi resmi bir kayıtları varmı varsa indirilir yoksa indirilmez bağışlarla ayakta kalıyor diyen arkadaşa sesleniyorum milletin işi gücü yok bu crack firma yapan insanlara bağış yapıyorlar bir kere parası olan adam neden bu siteye bağış yapsın mantık hatası var
ya kardeş sen ne anlatıyorsun? parası olan adam ne alaka? adam 1-2 dolar bağış yapıyor kaç tane takipçisi var bunların en az yarısı her ay 1 dolar bağışlasa yeterli. 1 dolara oyun alabiliyor musun?

ya kardeş sen ne anlatıyorsun? parası olan adam ne alaka? adam 1-2 dolar bağış yapıyor kaç tane takipçisi var bunların en az yarısı her ay 1 dolar bağışlasa yeterli. 1 dolara oyun alabiliyor musun?
Bro sen ne anlatıyorsun korsanı desteklemiyoruz forumdada yasak forum kurallarını okurmusun birader adam geliyor emek veriyor o oyunu yapıyor satıyor sen ücretsize indiriyorsun bide bununla övünüyorsun bide sözde sorsak müslümansınız

Belli yerler felan yok hocam steam gibi resmi bir kayıtları varmı varsa indirilir yoksa indirilmez bağışlarla ayakta kalıyor diyen arkadaşa sesleniyorum milletin işi gücü yok bu crack firma yapan insanlara bağış yapıyorlar bir kere parası olan adam neden bu siteye bağış yapsın mantık hatası var
Ya kardeş sen ne anlatıyon allah aşkına yok hulka da inanın belirli yerler yok tamam en mantıklı sensin indirme oynama zorla indirtmiyorlar.

Ya kardeş sen ne anlatıyon allah aşkına yok hulka da inanın belirli yerler yok tamam en mantıklı sensin indirme oynama zorla indirtmiyorlar.
sen ne anlatıyorsun kardeş ne boş yaptınız korsan yasak forumda sıkıntın varmı? bi doktora görün istersen

40tl ye hesap satıyorlar oradan oynamak daha iyidir.

korsan firmaların avukatısınız herhalde o kadar savunuyorsunizki

40tl ye hesap satıyorlar oradan oynamak daha iyidir.
Bu bile seçenek bunlar torenti normalleştiriyorlar birde bana yükseliyorlar torenti neymiş bağışlarla kalkındırıyorlarmış :D cahil halkın son hali bilgisayarım sonra neden açılmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya oğlum ne tilt bi eleman çıktın sen he avukatıyım müvekkilim hepsi.
saygını topla kardeşim tilt olan sensin karşında askerlik arkadaşın yok düzgün konuş

Uygunsuz davranış
Bro sen ne anlatıyorsun korsanı desteklemiyoruz forumdada yasak forum kurallarını okurmusun birader adam geliyor emek veriyor o oyunu yapıyor satıyor sen ücretsize indiriyorsun bide bununla övünüyorsun bide sözde sorsak müslümansınız
savunduğum falan yok kimseyi. ben virüs kısmına takıldım boş boş yorum yapıyorsun aklı olmayıp fikri olan tiplerdensin. sen kimsin de benim müslümanlığımı sorguluyorsun?

Geri