YusufShn01
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 641
1000 tl oyuna vermek yerine 200 e virüs programı var ama boş verinYo hayır ben korsan tavsiye etmeden bir şeyler anlatmaya çalıştım![]()
1000 tl oyuna vermek yerine 200 e virüs programı var ama boş verinYo hayır ben korsan tavsiye etmeden bir şeyler anlatmaya çalıştım![]()
Siz indirmeye devam edin ozaman hocam ertesi gün bilgisayarım çok yavaş diye konu açarken görürüm sizi bensana niye inanayım adamın kitlesi var bağış yapıyor o da onlara hizmet veriyor sen ne vaat ediyosun ? kendi projen var mı başkasının programlarına virüs portlayıp internete atan tipler sizsiniz sanırım
siteler reklam veriyor sen indirirken reklamdan fln para kazandırıyor sonra torrenti kuruyorsun ve güzel tarat sıfır sıkıntı 2/3 yıldır bi sorun yaşamadı hddm burada garanri veremem korsan önermeiyoruzben sana babamın hayrına buraya bir oyun linki atıcam indirecekmisin? güvenle virüssüz oyun olduğuna inanıyorsan hulkada inanıyorsun ozaman
hocam misal verdiğimi kaç kere söylememeliyim okumada sıkıntınızmı var1000 TL oyuna vermek yerine 200 e virüs programı var ama boş verin
ya kardeş sen ne anlatıyorsun? parası olan adam ne alaka? adam 1-2 dolar bağış yapıyor kaç tane takipçisi var bunların en az yarısı her ay 1 dolar bağışlasa yeterli. 1 dolara oyun alabiliyor musun?Belli yerler felan yok hocam steam gibi resmi bir kayıtları varmı varsa indirilir yoksa indirilmez bağışlarla ayakta kalıyor diyen arkadaşa sesleniyorum milletin işi gücü yok bu crack firma yapan insanlara bağış yapıyorlar bir kere parası olan adam neden bu siteye bağış yapsın mantık hatası var
Bro sen ne anlatıyorsun korsanı desteklemiyoruz forumdada yasak forum kurallarını okurmusun birader adam geliyor emek veriyor o oyunu yapıyor satıyor sen ücretsize indiriyorsun bide bununla övünüyorsun bide sözde sorsak müslümansınızya kardeş sen ne anlatıyorsun? parası olan adam ne alaka? adam 1-2 dolar bağış yapıyor kaç tane takipçisi var bunların en az yarısı her ay 1 dolar bağışlasa yeterli. 1 dolara oyun alabiliyor musun?
Ya kardeş sen ne anlatıyon allah aşkına yok hulka da inanın belirli yerler yok tamam en mantıklı sensin indirme oynama zorla indirtmiyorlar.Belli yerler felan yok hocam steam gibi resmi bir kayıtları varmı varsa indirilir yoksa indirilmez bağışlarla ayakta kalıyor diyen arkadaşa sesleniyorum milletin işi gücü yok bu crack firma yapan insanlara bağış yapıyorlar bir kere parası olan adam neden bu siteye bağış yapsın mantık hatası var
sen ne anlatıyorsun kardeş ne boş yaptınız korsan yasak forumda sıkıntın varmı? bi doktora görün istersenYa kardeş sen ne anlatıyon allah aşkına yok hulka da inanın belirli yerler yok tamam en mantıklı sensin indirme oynama zorla indirtmiyorlar.
korsan firmaların avukatısınız herhalde o kadar savunuyorsunizkiYa kardeş sen ne anlatıyon allah aşkına yok hulka da inanın belirli yerler yok tamam en mantıklı sensin indirme oynama zorla indirtmiyorlar.
Ya oğlum ne tilt bi eleman çıktın sen he avukatıyım müvekkilim hepsi.sen ne anlatıyorsun kardeş ne boş yaptınız korsan yasak forumda sıkıntın varmı? bi doktora görün istersen
Bu bile seçenek bunlar torenti normalleştiriyorlar birde bana yükseliyorlar torenti neymiş bağışlarla kalkındırıyorlarmış40tl ye hesap satıyorlar oradan oynamak daha iyidir.
saygını topla kardeşim tilt olan sensin karşında askerlik arkadaşın yok düzgün konuşYa oğlum ne tilt bi eleman çıktın sen he avukatıyım müvekkilim hepsi.
savunduğum falan yok kimseyi. ben virüs kısmına takıldım boş boş yorum yapıyorsun aklı olmayıp fikri olan tiplerdensin. sen kimsin de benim müslümanlığımı sorguluyorsun?Bro sen ne anlatıyorsun korsanı desteklemiyoruz forumdada yasak forum kurallarını okurmusun birader adam geliyor emek veriyor o oyunu yapıyor satıyor sen ücretsize indiriyorsun bide bununla övünüyorsun bide sözde sorsak müslümansınız