Neler Yeni

Resident Evil Oyunları Hakkında Yardıma İhtiyacım Var

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,198
Selamlar. Daha önce RE 7 ve RE 2 (Remake) bitirdim. Şuan RE 4 oynuyorum. Gayet keyifli. İlk oyunlara da başlayasım var. Steam'de baktığımda Resident Evil ve Resident Evil Zero gördüm. Bir de Revelations 1-2 var. Revelations 1-2 nedir? Oynanmalı mı? Zero'dan mı başlayayım 1'den mi? Teşekkürler.

Edit: Oğlum tüm forum mu voloront oynuyor?

@aragonattt

Selamlar. Daha önce RE 7 ve RE 2 (Remake) bitirdim. Şuan RE 4 oynuyorum. Gayet keyifli. İlk oyunlara da başlayasım var. Steam'de baktığımda Resident Evil ve Resident Evil Zero gördüm. Bir de Revelations 1-2 var. Revelations 1-2 nedir? Oynanmalı mı? Zero'dan mı başlayayım 1'den mi? Teşekkürler.

@aragonattt

@aragonattt
Konuya etiketlenmeme rağmen Resident evil 2 incelemesi yazarken şans eseri rastladım konuya xD
Revelations serisi çerez gibi yanda durur öyle oynamak istersen oyna 1 ve 2 nin kendi içlerinde bile tam bir bağı yok bildiğim kadarıyla biri jill ve chris ile alakalıyken 2. oyun claire in burnunu soktuğu bir şeyleri konu alıyor. Resident evil 5 ve 6 yı deneyimlesen daha keyifli olur zaten 6 nın yan oyunu gibiler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aklına takılan bir şey olursa özelden de yazabilrisin :)

Geri