Resident evil serisine hangi oyundan başlamalıyım?

ardashi

80+
Reaksiyon skoru
110
yakın zamanda pc almayı düşünüyorum. şimdiden indirim geldiğinde kütüphaneme ekliyeyim oyunları dedim. anladığım kadarıyla resident evil serisi eski oyunlar baya grafikleri falan kötü ama oyun iyi bu yüzden remakeleri çıkıyor. o eski oyunları oynamak istemiyorum hangilerini önerirsiniz?

2-3 ten başla işte, 1 zaten yok remake sanırım

2-3 ten başla işte, 1 zaten yok remake sanırım
tamam 2 , 3 , 4 sonra biohazard 5 , 6 , 7 gibi oyunlarıda var ama onlar eski gibi duruyor onlarıda oynuyayım mı? village var onu ne zaman oynuyayım?

4 ile başlamıştım hiç pişman değilim birde hd yada remake olmayan 480p lik versiyonunu oynamıştım ps2 de ah ne zamanlardı...
6'nın grafikleri güzel 6 dan sonra grafiksel olarak çamur görüntü gelmez ama önceki serileri paran varsa remake olarak oynamanı öneririm.

4 ile başlamıştım hiç pişman değilim birde hd yada remake olmayan 480p lik versiyonunu oynamıştım ps2 de ah ne zamanlardı...
6'nın grafikleri güzel 6 dan sonra grafiksel olarak çamur görüntü gelmez ama önceki serileri paran varsa remake olarak oynamanı öneririm.
param yok ama indirimlerde yakalamaya çalışacağım şimdilik 2 , 3 , 4 , village oyunlarını almayı düşünüyorum o kadar pc diziyoruz hakkını verecek oyunlarda alalım bari diğer oyunların remakesini bulamadım

param yok ama indirimlerde yakalamaya çalışacağım şimdilik 2 , 3 , 4 , village oyunlarını almayı düşünüyorum o kadar pc diziyoruz hakkını verecek oyunlarda alalım bari diğer oyunların remakesini bulamadım
hepsinin remake olarak oyunları yapılmadı zaten hocam. Çok eski olan oyunları pc ye getirilmiş gibi düşün.

yakın zamanda pc almayı düşünüyorum. şimdiden indirim geldiğinde kütüphaneme ekliyeyim oyunları dedim. anladığım kadarıyla resident evil serisi eski oyunlar baya grafikleri falan kötü ama oyun iyi bu yüzden remakeleri çıkıyor. o eski oyunları oynamak istemiyorum hangilerini önerirsiniz?
2-3-4 oyna sonra 7(biohazard)-8(village) oyna farkli hikayeleri anlatiyorlar.

Sahsen 5 i çok beğenmedim. 6 yı daha çok beğendim. 4 hala favori serim. 7 ve 8 farklı karakterlerden anlatıyor o yüzden bilemedim hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,095,288
Üyeler
174,111
Son üye
Ram20S
Geri